Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple Watch ризикують забороною на імпорт у США

Apple Watch ризикують забороною на імпорт у США

в iCases Blog

Після того, як адміністрація Байдена підтримала патентну постанову.

Адміністрація Байдена відмовилася скасувати правку США. Рішення Комісії з міжнародної торгівлі про те, що Apple Watch порушують патенти компанії AliveCor, потенційно прокладає шлях до заборони на імпорт розумного годинника Apple залежно від того, як проходить процес подачі апеляції.

Каліфорнійська компанія AliveCor заявила в заяві, що була проінформована, що адміністрація Байдена не скасує грудневе рішення ITC, яке встановило, що Apple Watch порушили патенти на моніторинг здоров'я AliveCor, пов'язані з технологією електрокардіограм. Із пресрелізу AliveCor:

"Ми аплодуємо президенту Байдену за те, що він підтримав рішення ITC і притягнув Apple до відповідальності за порушення патентів, які лежать в основі нашої провідної в галузі технології ЕКГ", - сказала Прія Абані, генеральна директорка AliveCor. "Це рішення виходить за рамки AliveCor і посилає чіткий сигнал новаторам про те, що США захищатимуть патенти для створення і масштабування нових технологій, які приносять користь споживачам".

У грудневій ухвалі ЦМТ рекомендував обмежити наказ про виключення і заборонити замовлення на відмову для моделей Apple Watch з функціями ЕКГ. Якби це було застосовано, Apple більше не змогла б імпортувати нові моделі Apple Watch, що підтримують додаток ЕКГ. Apple планує оскаржити рішення ITC у федеральному суді.

У той час як рішення ITC може закінчитися забороною Apple Watch, Відомство з патентів і товарних знаків США в грудні також визнало недійсними деякі патенти AliveCor, які, за словами медичної технологічної компанії, вона оскаржить. У той час Apple заявила, що рішення ЦМТ підтверджує, що патенти AliveCor, заявлені в ЦМТ проти Apple, не можуть бути порушені.

AliveCor і Apple залучені в кілька судових баталій, оскільки AliveCor також подала антимонопольний позов проти Apple, а Apple подала в суд на AliveCor за порушення патенту. Apple також бореться зі справою про порушення патенту, порушеною медичною технологічною компанією Masimo, яка стверджує, що моделі Apple Watch, які використовують датчики світла для вимірювання рівня кисню в крові, порушують її патенти на пульсоксиметр.

Додати коментар
Ще статті за темою