Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Бюджетна версія AR/VR-гарнітури вийде у 2025 році

Бюджетна версія AR/VR-гарнітури вийде у 2025 році

в iCases Blog

За словами аналітика Apple Мін-Чі Куо.

За словами аналітика Apple Мін-Чі Куо, дешевша AR/VR-гарнітура другого покоління постачатиметься у двох високоякісних і недорогих моделях.

Написавши в новому пості Medium, узагальнюючи свої останні результати і прогнози опитування, Куо каже, що обидві моделі, найімовірніше, з'являться у 2025 році.

AR/MR-гарнітура Apple другого покоління має дві високоякісні та недорогі моделі. Високоякісні та недорогі будуть розроблені та вироблені Luxcaseict і Foxconn відповідно. Поточний графік запуску обох моделей, ймовірно, буде у 2025 році.

Давно ходять чутки, що AR/VR-гарнітура Apple ще не анонсована, але у звіті, опублікованому раніше цього тижня, стверджувалося, що виробничий партнер компанії Foxconn вже розробляє дешевшу версію гарнітури другого покоління.

У цьому звіті говориться, що перша гарнітура Apple буде "надзвичайно дорогою", з галузевими оцінками від 3000 до 5000 доларів, в той час як гарнітура Apple другого покоління матиме більш доступну ціну на території "висококласного комп'ютера Mac". Тепер, схоже, Apple планує дворівневу серію пристроїв другого покоління, щоб залучити ширшу клієнтську базу, подібно до того, як вона пропонує як стандартні, так і більш преміальні Pro-а iPhone щороку.

У своєму останньому звіті Куо каже, що Pegatron поступово йде з бізнесу гарнітур Apple і, ймовірно, передасть свою команду розробників AR/MR і виробничі ресурси Luxcaseict (спільне підприємство Luxshare ICT і Pegatron) на чолі з Luxshare ICT у першій половині 2023 року.

Це призведе до того, що Luxshare ICT візьме на себе подальшу розробку і виробництво високоякісної версії гарнітури другого покоління. Такі зміни призведуть до "подальшого прискорення зниження вартості гарнітури, чого очікує Apple", - додає Куо.

За даними The Information, "значна" робота над пристроєм другого покоління почалася торік, і на той час метою був запуск дешевої гарнітури у 2024 році. Раніше Bloomberg повідомляв, що бюджетна гарнітура змішаної реальності Apple може з'явитися у 2024 або 2025 році.

Про плани Apple випустити дешевшу версію своєї гарнітури AR/VR вперше повідомили минулого місяця Вейн Ма з The Information і Марк Гурман з Bloomberg. Передбачається, що гарнітура буде використовувати більш доступні компоненти, такі як лінзи з нижчою роздільною здатністю.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Додати коментар
Ще статті за темою