Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple заповнює свою команду, яка працює над своєю AR-гарнітурою

Apple заповнює свою команду, яка працює над своєю AR-гарнітурою

в iCases Blog

Все ж таки надія побачити незабаром новий пристрій тільки збільшується.

Apple постійно заповнює свою команду, що працює над своєю AR-гарнітурою, зі змінами ролей, що вказують на те, що проект пристрою все ще живий.

За чутками, Apple вже давно працює над кількома VR-гарнітурами, окулярами доповненої реальності та іншими предметами у сфері доповненої реальності та віртуальної реальності. Поточні припущення призвели до того, що Apple розпочала виробництво гарнітури змішаної реальності на початку 2023 року, проте це все ще залишає час для подальшого розвитку та створення майбутніх моделей.

Це може включати роботу на трьох пристроях, включаючи високопродуктивний "Apple Reality Pro", випуск другого покоління і ще один підхід до ідеї розумних окулярів Apple Glass.

Щоб придумати обладнання, Apple має команди, які займаються розробкою та виробництвом неоголошених пристроїв. Також схоже, що зміни у внутрішніх командах Apple також відбулися, щоб максимізувати шанси на успіх у категорії продуктів, що не використовувалися в даний час.

Згідно з інформаційним бюлетенем Марка Гурмана "Power On" для Bloomberg відбулися дві великі управлінські зміни.

Колишній старший член підрозділу безпілотних автомобілів Дейв Скотт повернувся після від'їзду на початку 2021 року. Маючи досвід роботи в медичній та робототехнічній промисловості, а також знання доставки складних продуктів, передбачається, що його участь може означати, що для гарнітури будуть програми, пов'язані зі здоров'ям.

Старший директор інженерії Янів Гур також, як повідомляється, перейшов до команди гарнітур. Гур приєднався до Apple більше двох десятиліть тому і раніше займався розробкою програм iWork та інших нативних програм.

Передбачається, що участь Гура може призвести до розробки додатків для підвищення продуктивності для гарнітури. В останні місяці Apple також опублікувала численні оголошення про вакансії для Групи з розробки технологій, яка займається розробкою гарнітур. Деякі списки пов'язані з виробництвом контенту, наприклад розробник програмного забезпечення для візуальних ефектів.

Інші списки, мабуть, мають на увазі, що якась форма відеосервісу також знаходиться у розробці, потенційно з 3D-контентом, що відтворюється в VR. В одному зі списків згадується розвиток світу 3D MR, який перебуватиме на тому ж стадіоні, що й деякі зусилля Metaverse Facebook.

У деяких списках також є посилання на App Intents, що означає, що програми та служби, що використовуються гарнітурою, можуть використовувати ярлики та Siri у майбутньому.

Гарнітура може бути великою грою для Apple, хоч і тієї, яка може повільно злітати. Перший рік доступності гарнітури, за прогнозами, становитиме близько 0,7 мільйона одиниць на перший рік, при цьому Pegatron вважається єдиним партнером по збиранню проекту.

Додати коментар
Ще статті за темою