Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple та Epic Games знову зустрілися в суді

Apple та Epic Games знову зустрілися в суді

в iCases Blog

Вони незадоволені початковим рішенням суду.

Судова битва між Apple і Epic Games, що триває, відновилася вчора, коли адвокати обох компаній зустрілися в Апеляційному суді США, щоб спробувати скасувати початкове рішення минулого року.

Епічні ігри проти Сага Apple почалася ще в 2020 році, коли Epic Games почала дозволяти гравцям Fortnite робити покупки безпосередньо в додатку, оминаючи правила покупки в додатку. Apple швидко витягла програму Fortnite з App Store, і Epic Games була готова подати антимонопольний позов за правилами Apple App Store.

Epic Games прагнула змусити суд дозволити сторонні магазини програм та альтернативні методи отримання програм на пристроях iOS, але Epic Games значною мірою програла позов, що призвело до подання апеляції. Apple виграла антимонопольний позов, але їй було наказано дозволити розробникам додавати посилання у додатку на зовнішні веб-сайти, де можна приймати платежі.

Apple не хоче змінювати свої правила App Store, а також подала апеляцію, що призвело до судового розгляду сьогодні. Epic Games стверджуватиме, що суд припустився "кілька юридичних помилок" у своїй початковій ухвалі, ще раз виступаючи за дозвіл бічного завантаження.

Apple стверджує, що Epic Games програла судовий процес через "безпрецедентні" і "необґрунтовані" звинувачення в антиконкурентній поведінці, які зрештою не вплинули на суддю. Epic, каже Apple, зробила далекосяжні заяви на межі антимонопольного законодавства, і немає жодних підстав для скасування рішення щодо апеляції. Apple також буде стверджувати, що початковий суд припустився помилки при здійсненні судової заборони, яка призведе до змін в App Store.

Apple стверджує, що оскільки було встановлено, що вона не бере участі в антиконкурентній поведінці, правила App Store не є несправедливими, і окружний суд не мав повноважень винести судову заборону.

Додати коментар
Ще статті за темою