Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

До нового iPad Pro та інших релізів лише кілька днів

До нового iPad Pro та інших релізів лише кілька днів

в iCases Blog

Підбиття підсумків останніх чуток.

Ходять чутки, що за останні два тижні жовтня ми побачимо нові моделі iPad Pro, три випуски програмного забезпечення та багато інших. Нижче підбиваю підсумки останньої інформації про майбутні оголошення Apple.

iPad Pro: Марк Гурман з Bloomberg очікує, що оновлені 11-дюймові та 12,9-дюймові моделі iPad Pro будуть анонсовані "за лічені дні". За чутками, нові функції пристрою включають той самий чіп M2, що й у підтримці бездротової зарядки MacBook Air та MagSafe. Жодних серйозних змін у дизайні не очікується.

iPad: Очікується, що iPad початкового рівня 10-го покоління матиме абсолютно новий дизайн із великим 10,5-дюймовим дисплеєм, портом USB-C та плоскими краями. Інші чутки включають чіп A14 Bionic, підтримку 5G для моделей стільникового зв'язку та, можливо, кнопку живлення Touch ID. Пристрій може бути анонсований разом з новим iPad Pro цього місяця, але час запуску трохи менш точно для цього пристрою.

MacBook Pro: За словами Гурмана, моделі MacBook Pro 14 дюймів та 16 дюймів наступного покоління "на шляху до запуску в найближчому майбутньому", але він не очікує, що вони будуть анонсовані разом із новим iPad Pro. Гурман сказав, що Apple часто запускала нові комп'ютери Mac у листопаді останніми роками, такі як оригінальний 16-дюймовий MacBook Pro у 2019 році та перші комп'ютери Mac з чіпом M1 у 2020 році.

Mac mini: Ходять чутки, що оновлений Mac mini з чіпом M2 знаходиться у розробці, але дата випуску залишається невідомою.

Mac Pro: Гурман тепер очікує, що наступний Mac Pro з чіпами M2 Ultra та M2 Extreme буде запущений у 2023 році.

Apple TV: За словами Гурмана та аналітика Мін-Чі Куо, новий Apple TV може бути запущений до кінця 2022 року. За чутками, функції включають чіп A14, збільшені 4 ГБ оперативної пам'яті та потенційно нижчу ціну. Були також посилання на рівні коду на нову версію пульта Siri Remote у бета-версії iOS 16.

iPadOS 16 та macOS Ventura: iPadOS 16 та macOS Ventura знаходяться на шляху до випуску протягом тижня з понеділка, 24 жовтня, за словами Гурмана. iPadOS 16 буде позначена як iPadOS 16.1 через затримку з випуском.

iOS 16.1: Apple, швидше за все, випустить iOS 16.1 того ж дня, що і iPadOS 16.1 з огляду на те, що оновлення мають один і той же номер збірки.

Враховуючи, що Apple, мабуть, не планує проводити цьогорічний жовтневий захід, нові моделі iPad Pro та інші релізи, швидше за все, будуть анонсовані в прес-релізах Apple Newsroom. Крім того, керівник відділу розробки програмного забезпечення Apple Крейг Федерігі та директор з маркетингу Грег Джосвік, швидше за все, обговорять iPadOS 16 та macOS Ventura, коли вони поговорять із технічним оглядачем Джоанною Стернат на заході WSJ Tech Live у вівторок, 25 жовтня.

Додати коментар
Ще статті за темою