Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Foxconn інвестує 500 мільйонів доларів в Індію

Foxconn інвестує 500 мільйонів доларів в Індію

в iCases Blog

Для зміцнення своїх виробничих можливостей у країні.

Foxconn, найбільший постачальник Apple, інвестував 500 мільйонів доларів в Індію для зміцнення своїх виробничих можливостей у країні, оскільки технологічний гігант Купертіно та його партнери нарощують зусилля щодо диверсифікації ланцюжка поставок, повідомляє South China Morning Posts.

У доповіді цитуються документи, подані на Тайванській фондовій біржі, які показують, що Foxconn інвестувала 500 мільйонів доларів у свою індійську дочірню компанію, сподіваючись збільшити свої виробничі потужності в Індії. Foxconn вже має існуючу присутність у країні, виробляючи окремі моделі iPhone, включаючи iPhone 14, із зареєстрованими планами щодо виробництва інших продуктів, таких як iPad.

Минулого тижня Wall Street Journal повідомив, що Apple планує перенести свій ланцюжок поставок виключно з Китаю до інших країн, таких як Індія та В'єтнам. Минулого місяця Apple попередила, що поставки моделей iPhone 14 Pro будуть сильно обмежені через продовження збоїв у виробництві iPhone Foxconn в Китаї.

Напередодні свят постачання високоякісних моделей iPhone від Apple залишаються дуже обмеженими, а інтернет-магазин компанії оцінює тритижневе очікування клієнтів, які шукають новий iPhone. Генеральний директор Apple Тім Кук сказав під час останнього дзвінка компанії про доходи, що вона "запопадливо працює", щоб задовольнити попит на iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max.

Додати коментар
Ще статті за темою