Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Головний маркетолог Apple натякнув на реліз нового Mac Pro і поліпшення часу роботи Apple Watch

Головний маркетолог Apple натякнув на реліз нового Mac Pro і поліпшення часу роботи Apple Watch

в iCases Blog

Боб Борчерс - це віцепрезидент Apple з маркетингу по всьому світу.

Віце-президент Apple з маркетингу продуктів по всьому світу Боб Борчерс натякнув на майбутні гаджети компанії.

Відповідаючи на запитання, чи має намір Apple продовжувати свій оголошений план із переходу всіх комп'ютерів Mac на кремній Apple, Borchers підтвердив "чітку мету Apple повністю перейти" на свої власні чипи, мабуть, натякаючи на те, що кремній Apple Mac Pro все ще перебуває в розробці.

Ми твердо переконані, що кремній Apple може живити і трансформувати досвід від MacBook Air до Mac Studio. Із самого початку ми дуже ясно розуміємо, що наша мета - перенести всю нашу лінійку продуктів в Apple Silicon. І це те, що ми маємо намір зробити.

На тлі дискусії про те, як Apple мотивувала ширшу обчислювальну індустрію зосередитися на ефективності, а не на продуктивності, Борчерс, схоже, визнав, що Apple Watch - це пристрій, який значно виграє від кращого часу автономної роботи. Він додав, що проблема часу автономної роботи Apple Watch є сферою постійної уваги в Apple. Однією з декількох відповідей на розв'язання проблеми, вважає Борчерс, є швидка зарядка. Apple, мабуть, продовжує вивчати, як вона може збалансувати такі функції, як відстеження здоров'я і фітнесу в режимі реального часу, а також час автономної роботи на пристрої.

Борчерс також обговорив обґрунтування Apple пропозиції як високопродуктивного Mac mini, так і Mac Studio, пояснивши, що один забезпечує невеликий форм-фактор, а інший пропонує гнучкість додаткового підключення.

Додати коментар
Ще статті за темою