Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

HomePod з екраном представлять у 2024 році

HomePod з екраном представлять у 2024 році

в iCases Blog

Реліз відклали.

Довгоочікуваний HomePod від Apple із вбудованим екраном було відкладено щонайменше до наступного року, повідомляє обізнаний журналіст Bloomberg Марк Гурман. Відтермінування є частиною серії ініціатив з економії коштів, спрямованих на оптимізацію діяльності Apple, які передбачають перерозподіл бюджету на дослідження і розробки на користь більш актуальних проєктів, як-от розробка передових гарнітур змішаної реальності.

Затягуючи паски, Apple сподівається зорієнтуватися в нинішній непередбачуваній економічній ситуації та зберегти відчуття фінансової стабільності. Цей стратегічний крок дасть їм змогу уникнути руйнівних скорочень і звільнень, від яких постраждали інші технологічні гіганти, зокрема Meta, Amazon, Microsoft і Google.

Щоб уникнути звільнень, Apple вживає попереджувальних заходів, як-от відтермінування премій для корпоративних команд, припинення набору співробітників у певні відділи та скорочення бюджету. Крім того, компанія вважає за краще залишати деякі посади вакантними після звільнення співробітників, а не заповнювати їх відразу.

Що стосується довгоочікуваного HomePod, схоже, що попередні прогнози Мінг-Чі Куо виявилися влучними: оновлений HomePod з 7-дюймовим екраном буде випущено в першій половині 2024 року. Технологічний гуру Bloomberg Марк Гурман спочатку повідомив про плани Apple з випуску HomePods із вбудованими дисплеями та камерами, припускаючи, що технологічний гігант переоцінює свою стратегію "розумного будинку".

Ходять чутки, що Apple також працює над створенням нового комбінованого пристрою: гібрида HomePod і Apple TV. А якщо це недостатньо вражає, то, за чутками, компанія навіть розробляє HomePod з роботизованою рукою та екраном - можна з упевненістю сказати, що Apple має намір зробити революцію в тому, як ми взаємодіємо з нашими будинками.

Додати коментар
Ще статті за темою