Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Перший iPhone продано за 55 000 доларів на аукціоні

Перший iPhone продано за 55 000 доларів на аукціоні

в iCases Blog

Телефон випущений у 2007 році.

Уявіть собі, що ви володієте історичним експонатом, який пролежав недоторканим понад десять років, - нероздрукованим iPhone першого покоління, випущеним у 2007 році. Ця мрія стала реальністю для одного щасливчика, який виклав на аукціоні 54 904 долари. Це на 54 000 доларів більше, ніж початкова ціна в 599 доларів!

RR Auction, аукціонний дім, який організував продаж, продав незайманий телефон від імені колишнього співробітника Apple, який придбав його після випуску. Коробка являє собою справжній вибух із минулого: на ній зображено iPhone у натуральну величину з дванадцятьма іконками на екрані, що свідчить про ранній випуск телефону. Крім того, в рідкісному випадку телефон поставляється з пакетом AT&T і листівкою про тарифні плани та активацію iPhone.

Не тільки цей конкретний телефон продається за високими цінами. Інші невикористані iPhone продавалися за $35 000 і $39 000 у 2022 році, що свідчить про значну тенденцію до зростання попиту на ці технологічні реліквії.

Але iPhone був не єдиною частиною історії Apple, що пішла з молотка. "Невивчений" комп'ютер Apple-1 також було продано за невстановлену суму, поряд з іншими вінтажними пристроями Apple і пам'ятними речами. Macintosh Plus від Del Yocam було продано за 26 590 доларів, а прототип Macintosh 128K і Apple Lisa були продані за 16 500 і 81 251 долар відповідно.

Для тих, кого більше цікавлять особисті речі найбільших представників Apple, також були відзначені деякі помітні продажі. iPhone 11 з автографом генерального директора Apple Тіма Кука продали майже за $4 000, технічні інструкції з анотацією Стіва Джобса продали за $12 500, а візитну картку Стіва Джобса продали за $6 188.

Тож якщо ви колекціонер, схильний до всього, що пов'язано з Apple, стежте за наступними великими аукціонами - хто знає, які скарби можуть бути виставлені на продаж!

Додати коментар
Ще статті за темою