Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Інсайдер розповів про нові функції iOS 17

Інсайдер розповів про нові функції iOS 17

в iCases Blog

Коротко про головне.

Оновлення iOS 17 від Apple, яке вийде в червні, включатиме спеціальний застосунок для ведення щоденників, повідомляє Марк Гурман з Bloomberg. У квітні Wall Street Journal повідомив, що Apple працює над додатком для ведення щоденників у стилі Day One. Він уже готовий, але на той момент було незрозуміло, чи буде він включений в iOS 17.

За словами Гурмана, додаток справді буде включено в iOS 17 і привнесе в iPhone "ведення нотаток і сильніший соціальний елемент". Це круто!

Наразі немає жодної іншої інформації про додатки, але Wall Street Journal раніше зазначав, що застосунок дасть змогу користувачам записувати свої щоденні дії та думки, до того ж яблучна імперія ввімкне функцію All Day People Discovery, яка визначає, коли користувачі перебувають поряд з іншими людьми, наприклад, під час тренувань або зустрічей. Додаток знатиме, коли користувачі отримують текстові повідомлення, телефонні дзвінки та інші сповіщення, але з акцентом на конфіденційність, все відбуватиметься на пристрої.

Застосунок для ведення щоденників, імовірно, буде пов'язаний зі здоров'ям і аналізуватиме, як проходить кожен день для користувача, і може інтегруватися із запланованою Apple функцією моніторингу настрою в iOS 17. Додаток Mood Tracker дасть змогу користувачам записувати свій настрій, відповідати на запитання про свій день і переглядати результати в хронологічному порядку. Це, як на мене, дасть змогу відстежувати своє ментальне здоров'я, круто!

Завдяки застосунку "Щоденник" і відстеженню настрою Apple планує вперше вивести застосунок "Здоров'я" на iPad, що дасть змогу власникам iPad переглядати дані про своє здоров'я, навіть коли iPhone недоступний.

Сторонні розробники застосунків, як-от Day One, уже певний час пропонують платформи для ведення щоденників на iPhone та iPad, і перші повідомлення свідчать про те, що пропозиція Apple може бути аналогічною тій, що пропонує Day One.

Коли у квітні з'явилися новини про застосунок для ведення щоденників від Apple, компанія Day One заявила, що вона "рада" тому, що Apple робить ведення щоденників доступним для ширшої аудиторії, і що Day One гарантує, що її застосунок "залишиться найкращим варіантом" для тих, хто зацікавлений у веденні щоденників. Детальнішу інформацію про застосунки для ведення щоденників можна знайти в повному звіті Гурмана.

Додати коментар
Ще статті за темою