ChatGPT для iPhone і iPad тепер доступно в більш ніж 40 країнах

ChatGPT для iPhone і iPad тепер доступно в більш ніж 40 країнах

в iCases Blog

Скоро список ще розшириться.

Цього тижня компанія OpenAI оголосила, що офіційний застосунок ChatGPT для iPhone і iPad тепер доступний більш ніж у 40 країнах, крім США. Уперше застосунок було запущено у США минулого тижня, і OpenAI пообіцяв, що найближчими тижнями він пошириться на більшу кількість країн.

На сьогодні застосунок доступний в Албанії, Алжирі, Аргентині, Азербайджані, Болівії, Бразилії, Канаді, Чилі, Хорватії, Коста-Ріці, Еквадорі, Естонії, Франції, Німеччині, Гані, Індії, Іраку, Ірландії, Ізраїлі, Ямайці, Японії, Йорданії, Казахстані, Йорданії, Південній Кореї, Кувейт, Він також доступний у Лівані, Литві, Мавританії, Маврикії, Мексиці, Марокко, Намібії, Науру, Новій Зеландії, Нікарагуа, Нігерії, Омані, Пакистані, Перу, Польщі, Катарі, Словенії, Тунісі, ОАЕ, Співдружності, Великій Британії, США.

ChatGPT від OpenAI вже деякий час доступний в Інтернеті і раніше був доступний на iOS через різні сторонні додатки, багато з яких були шахрайськими, але законний додаток дає змогу користувачам безпечно використовувати ChatGPT на ходу. Легальні додатки тепер дозволяють користувачам безпечно використовувати ChatGPT на ходу.

Для тих, хто не знайомий з ChatGPT, це чат-бот на основі штучного інтелекту, який використовує генеративний штучний інтелект, щоб відповідати на запитання і давати поради з будь-якої теми.

  • Миттєві відповіді: отримуйте точну інформацію без необхідності переглядати рекламу та численні результати.
  • Індивідуальні поради: поради з приготування їжі, подорожей, написання повідомлень і багато іншого.
  • Творче натхнення: ідеї подарунків, ескізи презентацій, створення ідеального вірша тощо.
  • Професійний внесок: відгуки про ідеї, узагальнювальні нотатки та підтримка за конкретними темами для підвищення вашої продуктивності.
  • Можливості для навчання: вчіться у своєму власному темпі, чи то нова мова, чи то сучасна історія.

Історія синхронізується між пристроями, тому ви можете бачити свої взаємодії в ChatGPT як в Інтернеті, так і на пристрої iOS, а також інтегрована система розпізнавання мови Whisper.

Застосунок ChatGPT безплатний у використанні, але послуга ChatGPT Plus коштує $19,99 на місяць; з Plus ви отримуєте пріоритетний доступ до нових функцій, таких як GPT-4, поліпшена версія ChatGPT, яка доступна навіть за високого попиту і швидко реагує на запити. Це та сама ціна, що і в Інтернеті.

Додати коментар
Ще статті за темою