Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Instagram анонсує функцію передплати для збільшення прибутків

Instagram анонсує функцію передплати для збільшення прибутків

в iCases Blog

Мало хто буде радий оновленням.

Підписки Instagram мають ще одну функцію, яка з'являється в соціальних мережах, щоб допомогти творцям збільшити дохід, а також зробити додаток більш привабливим, ніж його поточний конкурент TikTok.

Підписки на Instagram були оголошені генеральним директором Meta Марк Цукерберг. За його словами, творці відображатимуться лише для передплатників контенту у своїх профілях, у них з'явиться можливість розміщувати ексклюзивні сторіси для передплатників та ділитися повідомленнями у стрічці. Раніше вже були чутки про те, що Instagram вводить платні передплати передплати. Реверс-інженер Алессандро Палуцці вже дражнив, що компанія працює над Exclusive Stories.
Підписки Instagram дозволять творцям монетизувати та стати ближчими до своїх найбільш зацікавлених передплатників, пропонуючи ексклюзивний контент та досвід, згідно Instagram.

З моменту запуску початкового альфа-тесту в січні десятки тисяч творців у США мають доступ до передплат Instagram.

Ось його три основні особливості:

Чати передплатників:

  • Абонентські чати на базі Messenger можуть бути створені безпосередньо з поштової скриньки або історії творця та закінчуються автоматично через 24 години, щоб творці могли підтримувати баланс та вирішувати, коли та як взаємодіяти з передплатниками;
  • Абонентські чати можуть підтримувати до 30 осіб, тому творці можуть спілкуватися з передплатниками на даний момент та об'єднувати їх.

Ексклюзивні пости та сторіс:

  • Контент, який живе у профілях творців, є важливим способом залучення нових передплатників та збереження спільноти. Instagram представляє ексклюзивний контент у вигляді постів або сторіс, тому передплатники можуть брати участь у коментарях та повертатися, щоб насолодитися контентом, який був створений для них.

Ексклюзивна вкладка профілю:

  • Ексклюзивна вкладка у профілі користувача є місцем призначення для всіх підписок, від ексклюзивного контенту, збереження їх життів тільки для передплатників до обміну ексклюзивними постами та сторіс.

Як ви ставитеся до платних передплат в Інстаграм? Я поки що негативно, навряд чи платитиму за це гроші.

Додати коментар
Ще статті за темою