Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

iOS 16.2 для iPhone буде запущено наступного тижня

iOS 16.2 для iPhone буде запущено наступного тижня

в iCases Blog

Що входитиме до оновлення — далі.

Очікується, що iOS 16.2 буде випущено наступного тижня після майже двох місяців тестування бета. Завдяки останнім доповненням, таким як Apple Music Sing та Advanced Data Protection, оновлення програмного забезпечення тепер має понад десять нових функцій для iPhone.

Apple Music Sing

Apple Music Sing – це нова караоке-функція на екрані текстів у додатку Apple Music, яка дозволяє вам співати десятки мільйонів пісень. Ця функція дозволяє користувачам зменшити гучність вокалу в пісні, а потім взяти на себе роль співака.

Apple Music Sing сумісний з пристроями, оснащеними чіпом A13 або новіше, включаючи iPhone 11 і новіше, деякі iPad та нову версію Apple TV 4K.

Розширений захист даних

В iOS 16.2 представлена додаткова функція розширеного захисту даних, яка при включенні розширює наскрізне шифрування на багато додаткових категорій даних iCloud, включаючи резервні копії повідомлень, фотографії, нотатки, нагадування, голосові нотатки та багато іншого.

За даними Apple, Advanced Data Protection в даний час обмежена користувачами зі США і почне впроваджуватися в решту світу на початку 2023 року.

Додаток Freeform

iOS 16.2 включає новий додаток Apple для цифрової дошки Freeform на iPhone. Додаток надає нескінченне полотно для малювання та вставки стікерів, текстових полів, фігур, фотографій, відео, посилань, PDF-файлів та багато іншого. Програма також доступна на iPad та Mac, і ви можете співпрацювати з іншими в режимі реального часу через FaceTime та iMessage.

Freeform корисніший на iPad, враховуючи, що пристрій підтримує Apple Pencil, але ви все одно можете використовувати ємнісний стілус на iPhone.

Два нових віджети екрану блокування

У iOS 16.2. є два нових віджети екрану блокування для сну та ліків. За допомогою віджету "Сон" ви можете переглянути останній сеанс сну та етапи сну, в той час як віджет "Мікарства" може дозволити вам швидко отримати доступ до розкладу ліків.

Нові параметри завжди увімкненого відображення

Починаючи з iOS 16.2, ви можете приховати шпалери та сповіщення в режимі завжди включеного відображення на iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max. Це призводить до того, що екран блокування має суцільний чорний, мінімальний зовнішній вигляд у постійному режимі, подібному до Android.

Нові перемикачі "Показати шпалери" та "Показати сповіщення" знаходяться у програмі "Налаштування" в розділі "Відображення та яскравість" → "Завжди на дисплеї".

Активні заходи для спортивних результатів через Apple TV

iOS 16.2 додає підтримку Live Activities для спортивних результатів через програму Apple TV. Ця функція дозволяє користувачам iPhone переглядати результати ігор MLB, NBA та Premier League в реальному часі на екрані блокування та на Dynamic Island на моделях iPhone 14 Pro.

Наприклад, під час матчу Прем'єр-ліги Dynamic Island показує оновлюване табло з кількістю голів, забитих кожним клубом. При тривалому натисканні Dynamic Island розширюється, щоб показати час і дію по грі. Коли iPhone 14 Pro заблоковано і на інших моделях iPhone, оцінка відображається в банері екрана блокування.

Щоб використовувати цю функцію з iPhone під керуванням iOS 16.2, відкрийте програму TV і натисніть кнопку "Підписатися" для гри, що підтримується. Apple каже, що ця функція доступна для ігор НБА та Прем'єр-ліги для користувачів у США та Канаді, а також для ігор MLB для користувачів у США, Канаді, Австралії, Великій Британії, Бразилії, Мексиці, Японії та Південній Кореї.

Нове налаштування AirDrop

iOS 16.2 замінює попереднє налаштування AirDrop "Все" обмеженою опцією "Все протягом 10 хвилин", щоб скоротити небажані запити від незнайомців. AirDrop тепер автоматично повертається до "Тільки контакти" за 10 хвилин.

Новий дизайн домашньої програми

Після оновлення до iOS 16.2 та відкриття програми Home доступне оновлення програми з новою базовою архітектурою. Apple каже, що нова архітектура підвищує продуктивність, ефективність та надійність програми для керування аксесуарами для розумного будинку. Це сталося після того, як Home знайшов підтримку аксесуарів Matter в iOS 16.1.

Інші нові функції

  • Підтримка SharePlay в Game Center дозволяє грати в розраховані на багато користувачів ігри з людьми, з якими ви спілкуєтеся по FaceTime.
  • iOS 16.2 забезпечує підтримку мереж 5G в Індії на iPhone 12 та новіше, починаючи з операторів Airtel та Reliance Jio.
  • Вбудована програма Weather тепер має розділ Apple News.
  • Покращений пошук у програмі "Повідомлення" дозволяє знаходити фотографії на основі їх контенту, такі як собака, машина, людина або текст.
Додати коментар
Ще статті за темою