Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

iPad Pro M2 оснащений новим режимом наведення для Apple Pencil

iPad Pro M2 оснащений новим режимом наведення для Apple Pencil

в iCases Blog

Він дозволяє користувачам наводити Apple Pencil на дисплей, щоб розширити контент, програми, віджети та багато іншого.

Новий M2 iPad Pro підтримує нову функцію з Apple Pencil другого покоління, яка дозволяє користувачам наводити Apple Pencil на дисплей, щоб розширити контент, програми, віджети та багато іншого.

Пояснюючи цю функцію на сторінці функцій iPad Pro, Apple каже:

Новий вимір Apple Pencil. Наведіть курсор на Apple Pencil, де саме приземлиться ваш Apple Pencil на дисплеї. Таким чином, ви можете писати, малювати ілюструвати з ще більшою точністю. Слідкуйте за тим, як програми та віджети розширюються на головному екрані під час переміщення по них. Попередньо перегляньте свій знак, перш ніж зробити це. Подивіться, як поєднуються ваші акварелі, перш ніж малювати. Наведіть курсор на Apple Pencil робить все, що ви робите з Apple Pencil, ще легшим

Новий M2 iPad Pro у парі з Apple Pencil другого покоління може виявляти електромагнітні сигнали, що передаються кінчиком олівця на відстані до 12 мм від дисплея. "M2 миттєво інтерпретує ці сигнали та визначає положення Apple Pencil у трьох вимірах", - повідомляє Apple. Новий M2 iPad Pro в іншому є незначним оновленням, з новим кремнієвим чіпом M2 Apple та покращеним Wi-Fi.

Додати коментар
Ще статті за темою