Неділя, 5 травня – вихідний. Усі замовлення будуть оброблені 6 травня. Гарних свят! 💚

iPhone 15 буде оснащено датчиками зображення від Sony

iPhone 15 буде оснащено датчиками зображення від Sony

в iCases Blog

Для кращої продуктивності при слабкому освітленні.

Згідно з звітом Nikkei, майбутні моделі iPhone 15 від Apple будуть оснащені новітніми датчиками зображення, що "складаються" від Sony.

У порівнянні зі стандартними датчиками датчик зображення Sony подвоює сигнал насиченості в кожному пікселі, дозволяючи йому захоплювати більше світла, щоб скоротити недостатність і надмірну експозицію. Ніккей каже, що він здатний краще фотографувати обличчя людини навіть при сильному підсвічуванні, наприклад.

Sony використовує напівпровідникову архітектуру, яка розміщує фотодіоди та транзистори в окремі шари, що дозволяє використовувати більше фотодіодів. Неясно, чи будуть усі моделі iPhone 15 використовувати нову сенсорну технологію, чи Apple обмежить її більш висококласними моделями iPhone 15 "Pro".

В даний час ходять чутки, що iPhone 15 Pro буде мати кілька ексклюзивних функцій, які не будуть доступні в стандартних моделях iPhone 15, включаючи оновлений чіп A17, швидший порт USB-C, більше оперативної пам'яті і, найголовніше, оновлену технологію зум- камери.

Apple працює над телеоб'єктивом перископа, який покращить можливості оптичного зуму iPhone 15 Pro, дозволяючи використовувати до 10x оптичного зуму, щоб відповідати деяким смартфонам Android, які є на ринку.

Технологія датчика зображення Sony, описана тут, швидше за все, використовуватиметься для ширококутної камери, яку Apple вважає "основною" камерою iPhone, оскільки Apple зазвичай використовує різні технології для кожного об'єктива.

Додати коментар
Ще статті за темою