Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple запускає програму Oceanic+ для Apple Watch Ultra

Apple запускає програму Oceanic+ для Apple Watch Ultra

в iCases Blog

Додаток є комп'ютером для дайвінгу для рекреаційного підводного плавання на глибинах до 40 метрів.

Apple оголосила, що програма Oceanic+ буде доступна для Apple Watch Ultra з сьогоднішнього дня. Розроблений Huish Outdoors у співпраці з Apple, додаток служить комп'ютером для дайвінгу для рекреаційного підводного плавання на глибинах до 40 метрів.

Apple вже пропонує базову програму Depth на Apple Watch Ultra для перегляду поточної глибини, максимальної досягнутої глибини, температури води та тривалості під водою. Для дайверів, які шукають більш просунуті дані, програма Oceanic+ стане корисним інструментом.

Oceanic+ показує поточну глибину дайвера, час занурення, час без декомпресії, температуру води, час на поверхню, максимальну глибину, швидкість підйому, рівень заряду батареї та багато іншого. Додаток також надає попередження про безпеку з колірним кодуванням для обмеження без декомпресії, надмірної швидкості підйому та посібника зі зупинки безпеки. Після занурення на годиннику відображаються такі дані, як розташування входу та виходу GPS, а також зведення профілю занурення користувача.

Інші функції програми включають тактильний зворотний зв'язок і ускладнення циферблата для безполітного часу, часу поверхні, швидкого доступу до планувальника занурень, налаштувань занурень, поточної висоти, максимально допустимої висоти і кнопки швидкого доступу до додатку.

Додаток буде доступний в App Store і вимагатиме Apple Watch Ultra під керуванням watchOS 9.1 або пізнішої версії з iPhone 8 або пізнішої версії під керуванням iOS 16.1 або пізнішої версії. Базовий план програми безкоштовний і включає безліч поширених функцій занурення, включаючи глибину, час і журнал останніх занурень. За 9,99 доларів США на місяць або 79,99 доларів США на рік користувачі отримують доступ до відстеження декомпресії, завантаження тканин, необмеженої пропускної спроможності журналу та багато іншого.

Супутній додаток Oceanic+ для iPhone надасть докладніші резюме після занурення, припливи за три дні до занурення та багато іншого.

Apple каже завжди слідувати протоколам дайвінгу, пірнати з компаньйоном і мати вторинний пристрій.

Додати коментар
Ще статті за темою