Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max матимуть ще більш тонкі рамки навколо дисплея

iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max матимуть ще більш тонкі рамки навколо дисплея

в iCases Blog

Схожі на Apple Watch Series 7 і новіші.

Згідно з анонімним витоком, відомим як "ShrimpApplePro" у Twitter, iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max наступного покоління матимуть ще більш тонкі рамки навколо дисплея, схожі на Apple Watch Series 7 і новіше.

У твіттері на цьому тижні ShrimpApplePro заявила, що додаткові джерела тепер згодні з тим, що моделі iPhone 15 Pro матимуть більш тонкі рамки після початкових чуток минулого місяця. Витік також очікує, що рамки будуть вигнуті на всіх моделях iPhone 15, але інші джерела не змогли підтвердити цей потенційний аспект дизайну в даний час.

ShrimpApplePro точно злив апаратний дизайн Dynamic Island на моделях iPhone 14 Pro, давши їм усталений послужний список, але чутки про більш тонкі лицьові панелі ще не підтверджені іншими авторитетними джерелами.

Раніше витік також стверджував, що принаймні одна модель iPhone 15 буде оснащена титановою рамою і вигнутими задніми краями, які можуть відображати вигнуті рамки.

Інші функції, за чутками, для моделей iPhone 15 Pro включають тільки чіп Apple A17 Bionic наступного покоління, більш швидкий порт USB-C, Wi-Fi 6E, збільшену 8 ГБ оперативної пам'яті, а також твердотільні кнопки живлення і регулювання гучності, які забезпечують тактильний зворотний зв'язок при натисканні. Очікується, що Apple анонсує серію iPhone 15 у вересні, як зазвичай.

Додати коментар
Ще статті за темою