Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

iPhone 15 Pro Max отримає найтонші рамки в історії

iPhone 15 Pro Max отримає найтонші рамки в історії

в iCases Blog

Серед усіх смартфонів.

iPhone 15 Pro Max поб'є рекорди завдяки ультратонким рамкам. За словами надійного автора витоків "Ice Universe", який вже не перший рік розголошує точну інформацію про плани Apple, iPhone 15 Pro Max збирається побити поточний рекорд, що належить Xiaomi 13, і стати смартфоном з найтоншими безелями в історії.

Якщо вірити чуткам, обидві моделі iPhone 15 Pro зможуть похвалитися більш тонкими вигнутими рамками порівняно зі своїм попередником, iPhone 14 Pro, що додасть їм вигляду, що нагадує Apple Watch. Однак справжньою зіркою шоу стане більша 6,7-дюймова модель, яка, як очікується, матиме наймінімальніші обідки.

У нещодавньому твіті Ice Universe підтвердив, що iPhone 15 Pro Max "поб'є рекорд" за шириною безеля - всього 1,55 мм, перевершивши поточний рекорд Xiaomi 13 - 1,81 мм. Для порівняння, у iPhone 14 Pro безель становить 2,17 мм, а у Samsung Galaxy Ultra S23 - 1,95 мм.

Світ смартфонів кипить спекуляціями з приводу точних розмірів безелів Xiaomi 13. Деякі припускають, що "Крижаний всесвіт", можливо, мав на увазі підборіддя, а не самі безелі. Однак одне ми знаємо напевно - iPhone 15 Pro Max матиме ще більш тонкі рамки, незалежно від того, буде побитий рекорд Xiaomi 13 чи ні.

За словами інсайдерів, усі чотири моделі в лінійці iPhone 15 матимуть злегка вигнуті краї навколо безелів, як у iPhone 11. Якщо ширина обідка стандартних iPhone 15 і iPhone 15 Plus, як очікується, не відрізнятиметься від їхніх попередників, то моделі Pro матимуть найтонші обідки, які коли-небудь зустрічалися на iPhone.

Завдяки таким тонким обідкам, моделі iPhone 15 Pro можуть нагадувати гладкий і витончений годинник Apple Watch Series 7 і Series 8. Крім тонких обідків, чутки припускають, що моделі Pro будуть оснащені титановою рамкою, яка замінить нержавіючу сталь попередніх моделей. Крім того, моделі Pro будуть оснащені твердотільними кнопками регулювання гучності, вимкнення і живлення, які фізично не рухаються при натисканні, що додає їм мінімалістської естетики.

Поки світ смартфонів з нетерпінням чекає виходу лінійки iPhone 15, одне можна сказати напевно: моделі Pro піднімуть планку завдяки своєму приголомшливому дизайну і передовим технологіям.

Тримайтеся за свої місця, друзі, тому що, згідно з відомим інформатором Ice Universe, iPhone 15 Pro Max вразить нас своїми унікальними характеристиками. Завдяки CAD-рендерам і розмірам, що вказують на більш тонкий бамп камери і меншу площу, стає ясно, що Apple знову розширює межі можливого зі своїм останнім смартфоном.

Як завжди, очікується, що Apple зробить свій великий анонс у вересні, і шанувальники з нетерпінням чекають виходу iPhone 15 і iPhone 15 Pro. Але з огляду на чутки про революційний дизайн та інноваційні функції Pro Max, можна з упевненістю сказати, що лінійка iPhone цього року буде просто вражаючою.

Додати коментар
Ще статті за темою