Знижка -10% на весь асортимент преміального бренду Nomad Побачити все 🤑

Заряджай всі пристрої одночасно! Знижка -15% на бездротові зарядки CasePro До покупок ⚡️

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

iPhone та Apple Watch підтримуватимуть кілька дій через NFC одночасно

iPhone та Apple Watch підтримуватимуть кілька дій через NFC одночасно

в iCases Blog

NFC Forum, провідна організація зі стандартизації технології комунікації ближнього поля (NFC), сьогодні оголосила про перший огляд багатоцільових кранів NFC. Технологія, що підтримує кілька дій в один дотик, покликана забезпечити більшу зручність для різних варіантів використання NFC, включаючи доставку чеків, програм лояльності, ідентифікаційних карт та транзитних квитків за принципом "точка-точка".

Apple є видатним учасником форуму NFC і, ймовірно, зробила свій внесок у розвиток цієї технології. Компанія вперше застосувала технологію NFC в IPHONE6 та оригінальних Apple Watch, спочатку зосередившись на Apple Pay, яка дозволяє користувачам здійснювати безконтактні платежі.

Багатофункціональний кран NFC дозволяє користувачам iPhone здійснювати кілька транзакцій одним дотиком. Наприклад, споживачі можуть здійснювати платежі, реєструвати бали за лояльність та миттєво отримувати квитанції. Потенційним додатком є ​​програма для громадського транспорту, яка дозволяє користувачам використовувати знижки для оплати проїзду та використовувати свій iPhone для миттєвого отримання квитанцій за проїзд.

Apple є членом форуму NFC, тому цілком ймовірно, що в якийсь момент у майбутньому багатоцільовий кран NFC з'явиться на айфон та епл вотч. Компанія додає підтримку нових функцій NFC, таких як часте зчитування міток NFC і простіша взаємодія з широким спектром пристроїв NFC.

Додати коментар
Ще статті за темою