Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Як буде виглядати iPhone 14 Pro и 14 Pro Max

Як буде виглядати iPhone 14 Pro и 14 Pro Max

в iCases Blog

Значних змін не очікується.

Парвез Хан, дизайнер, відомий як Technizo Concept, опублікував у мережі рендер iPhone 14 Pro.

Презентація новинки має відбутися у вересні 2022 року, але вже у березні практично стовідсотково можна сказати, як виглядатиме смартфон.

Раніше в мережі були опубліковані схематичні рендери, з чого, швидше за все, і був створений концепт дизайну.

На фото зображений iPhone 14 Pro, але крім форм-фактора, старша модель Pro Max не відрізнятиметься від цього телефону. І, дивлячись на фотографії, можна робити висновок, що розміри двох смартфонів практично ідентичні. По пловам аналітиків iPhone 14 Pro Max буде розміром 147,46×71,45×7,85 мм, у той час як iPhone 13 Pro – 146,7×71,5×7,65 мм.

Головна зміна у дизайні новинки – відсутність "брови" вгорі дисплея. Це саме те, що багато користувачів чекають вже кілька років після її появи як такої. На заміну "брови" буде два отвори, де розробники впровадять камеру та Face ID. На рендерах виглядає стильно та практичніше.

Якщо ж говорити про ще одну зміну — збільшений блок для основної камери. Це розробники зробили для того, щоб розмістити матриці більшого розміру, за допомогою яких смартфон зможе знімати відео у форматі 8К.

Також на рендерах видно сканер відбитків пальців низу дисплея. Швидше за все цього купертинівці не додадуть, оскільки багато чуток та інсайдерів спростували цю інформацію.

В іншому ж значних змін немає. Як на мене, то кардинально дизайн у Епл змінювати лише з 2023, а то й 2024 року. Чекаємо.

Додати коментар
Ще статті за темою