Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

MacBook Air 15" буде запущений на WWDC

MacBook Air 15" буде запущений на WWDC

в iCases Blog

Очікуємо!

Постачальник Apple компанія Quanta Computer готує новий MacBook, згідно з дослідженням, поширеним інвестиційною компанією Morgan Stanley.

В аналітичній записці, отриманій MacRumors у п'ятницю, аналітик Morgan Stanley Ерік Вудрінг зазначає, що кількість ноутбуків, які Quanta Computer збере в другому кварталі 2023 року, покаже високе однозначне зростання порівняно з першим кварталом. Вудринг частково пояснює це зростання випуском нових MacBook.

Минулого місяця Марк Гурман з Bloomberg у своїй розсилці повідомив, що Apple представить давно обговорюваний 15-дюймовий MacBook Air на WWDC наступного місяця:

У рамках watchOS 10 Apple планує повернути віджети і зробити їх центральною частиною інтерфейсу. Ця нова стратегія дебютує на WWDC у червні, разом із представленням iOS 17, macOS 14, 15-дюймового MacBook Air і, звісно ж, довгоочікуваної гарнітури змішаної реальності.

За словами аналітика ланцюжка поставок Apple Мінг-Чі Куо, 15-дюймовий MacBook Air першого покоління буде оснащений чипом M2. Стверджується, що ноутбук не зазнає зовнішньої зміни дизайну, у нього лише збільшиться розмір екрана.

Останній 13-дюймовий MacBook Air, представлений на WWDC торік, оснащений чипом M2, камерою 1080p, портом для зарядки MagSafe 3, двома портами Thunderbolt 3, 3,5-мм роз'ємом для навушників, клавіатурою Magic Keyboard з Touch ID, трекпадом Force Touch і багатьом іншим. Ціни починаються від 1199 доларів США, а колірні варіанти включають Midnight, Starlight, Space Grey і Silver.

Нові моделі 13-дюймового MacBook Air і 13-дюймового MacBook Pro з чипом M3 очікуються не раніше кінця цього або наступного року. 14- і 16-дюймові MacBook Pro було оновлено до чипів M2 Pro і M2 Max всього три місяці тому. Поки неясно, чи будуть MacBook анонсовані наступного місяця.

Додати коментар
Ще статті за темою