Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

MacBook Pro та M2 Max будуть оснащені "дуже високою пропускною здатністю"

MacBook Pro та M2 Max будуть оснащені "дуже високою пропускною здатністю"

в iCases Blog

Згідно з інформацією, наданою учасником MacRumors Forums Amethyst.

Згідно з інформацією, наданою учасником MacRumors Forums Amethyst, які точно розкрив подробиці про Mac Studio та Studio Display до того, як ці пристрої були анонсовані, 14-дюймові та 16 дюймів MacBook Pro наступного покоління з процесорами MacBook Pro та M2 Max будуть оснащені дуже високою. пропускною спроможністю".

Поточні 14-дюймові та 16-дюймові моделі MacBook Pro оснащені оперативною пам'яттю LPDDR5 від Samsung з чіпом M1 Pro пропускної спроможності пам'яті до 200 ГБ/с, а чіпом M1 Max становить 400 ГБ/с. На спекулятивній основі можливо, що наступні моделі MacBook Pro можуть бути оснащені найновішою оперативною пам'яттю Samsung LPDDR5X для збільшення пропускної здатності пам'яті до 33% за меншого енергоспоживання до 20%. Це призведе до пропускної спроможності пам'яті до 300 ГБ/с для M2 Pro та до 600 ГБ/с для M2 Max.

Марк Гурман із Bloomberg очікує, що наступні MacBook Pro матимуть кілька інших змін, окрім чіпів M2 Pro та M2 Max. На даний момент здається ймовірним, що ноутбуки будуть анонсовані не раніше листопада з прес-релізами на сайті Apple Newsroom. Apple кілька разів запускала нові комп'ютери Mac у листопаді останніми роками, включаючи оригінальний 16-дюймовий MacBook Pro у 2019 році та перші три комп'ютери Mac з чіпом M1 у 2020 році.

Поточні 14-дюймові та 16-дюймові моделі MacBook Pro з чіпами M1 Pro та M1 Max були випущені у жовтні 2021 року і мали повний редизайн з виїмкою на дисплеї та додатковими портами, такими як HDMI, MagSafe та пристрій читання SD-карт.

Додати коментар
Ще статті за темою