Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple Watch стали офіційним гаджетом Всесвітньої ліги серфінгу

Apple Watch стали офіційним гаджетом Всесвітньої ліги серфінгу

в iCases Blog

Усім спортсменам видаватимуть годинники.

Всесвітня ліга серфінгу (WSL) назвала Apple Watch своїм офіційним носієм, а пристрій уперше використовуватимуть як офіційне обладнання для конкурентів у спортивному середовищі.

Під час чемпіонату 2023 року спортсмени WSL використовуватимуть застосунок WSL Surfer на Apple Watch Series 8 і Apple Watch Ultra, щоб отримувати оновлення під час серфінгу на змаганнях. Застосунок призначений для синхронізації із системою окулярів WSL у режимі реального часу, пропонуючи спортсменам важливі подробиці про результати, пріоритет хвиль і час, що залишився у спеці.

Кожен конкурент отримає Apple Watch перед кожним нагріванням, а годинник постачатиметься з попередньо встановленим додатком WSL. Застосунок тестували із серферами Championship Tour під час попередніх двох турів, щоб переконатися, що він відповідає потребам конкурентів. Директор з маркетингу продуктів Apple Watch Ерік Джу сказав, що компанія "в захваті" від того, що WSL приймає Apple Watch.

Ми дуже раді, що WSL використовує Apple Watch для Championship Tour, що дає змогу серферам швидко і легко поглянути на своє зап'ястя для миттєвого доступу до життєво важливої інформації", - сказав Ерік Джу, директор з маркетингу продуктів Apple Watch. "Це інноваційне рішення використовує багато передових функцій Apple Watch - яскравий дисплей з високою роздільною здатністю, довговічність, водонепроникність, стільниковий зв'язок і потужну платформу для організацій для створення призначених для користувача застосунків - а новий застосунок WSL Surfer дасть змогу серферам, які конкурують на найвищому рівні, отримати необхідну їм інформацію, перебуваючи у воді.

Чемпіонат 2023 року охоплює 10 заходів у семи країнах і розпочнеться в січні з Billabong Pro Pipeline. Туристичні заходи транслюватимуть у застосунку WSL, на каналі WSL на YouTube і на вебсайті. Документальний фільм про серфінг Apple TV+ "Make or Break", який охоплює тур чемпіонату WSL, повернеться 17 лютого 2023 року.

Додати коментар
Ще статті за темою