Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

На Apple подали до суду через AirPods

На Apple подали до суду через AirPods

в iCases Blog

Які пошкодили дитині барабанні перетинки.

На компанію Епл все частіше користувачі пристроїв подають до суду з різних причин. На цей раз стало відомо про 12-річного користувача AirPods Pro, якому бездротові навушники зіпсували слух.

Дитина в навушниках дивилася фільм на Netflix через iPhone. За словами батьків, самі навушники були налаштовані на низьке відтворення гучності, але під час перегляду надійшло оповіщення від Amber Alert (прим. система оповіщення про викрадення дітей). Після чого у дитини різко погіршився слух, з'явився шум у вухах, нудота та запаморочення. Також, за словами батьків, тепер користувач використовує слухові апарати через порушення.

Купертіно звинувачують у виробництві та продажу неякісних товарів, які автоматично не зменшують звуку при попередженнях. Також у позові є інформація про те, що в компанії раніше знали про названу проблему, але не доклали зусиль, щоб її усунути.

Позивачі вимагають отримати від купертинівців компенсацію, яка "змусила б будь-яку технологічну компанію замислитись над виправленням подібної помилки".

Додати коментар
Ще статті за темою