Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Вийшла iOS 15.5

Вийшла iOS 15.5

в iCases Blog

Що нового – розповідаю далі.

Apple випустила iOS 15.5 та iPadOS 15.5 для розробників після кількох тижнів тестування. Нові оновлення не такі багаті функціями, як попередні оновлення, але все ж таки є щось цікаве.

Оновлення подкастів

Програма Apple Podcasts включає налаштування, яке дозволяє користувачам обмежувати кількість епізодів, що зберігаються на iPhone або iPad. Він також автоматично видаляє старі епізоди, не дозволяючи застосунку займати надто багато місця на пристроях.

Apple Pay Cash

У розділі Apple Pay Cash програми Wallet тепер є кнопки "Запит" та "Надіслати", щоб спростити управління готівкою безпосередньо з Wallet.

Apple Pay у додатку «Повідомлення» також було перейменовано на Apple Cash.

Додаток Home

Тепер є сигнальні панелі Wi-Fi, які дозволяють забезпечити підключення HomePod у програмі Home.

Універсальне керування

У iPadOS 15.5 універсальне керування більше не знаходиться у бета-версії. Це означає, що функція повністю офіційно запущена, і помилки були усунені.

Вперше представлений в iPadOS 15.4 та macOS Monterey 12.3, Universal Control призначений для використання однієї миші/трекпада та клавіатури на кількох iPad та Mac.

Фото Спогади

Apple в iOS 15.5 додала список "Чутливих розташування" в програму "Фото", що означає, що ці розташування не відображаються у спогадах. До цього списку включено різні концентраційні табори та меморіали Голокосту.

Класичні посилання Apple

У бета-версії були посилання на програму Apple Classical, яку Apple розробляє на додаток до Apple Music, але програма не була запущена в рамках оновлення iOS 15.5.

Однак у коді програми Music є "Відкрити в Apple Classical" і "Відкрити це в новому додатку, призначеному для класичної музики", що свідчить про те, що запуск може відбутися не надто далекому майбутньому.

Apple придбала сервіс потокової передачі класичної музики Primephonic ще у серпні 2021 року та заявила, що створить новий досвід класичної музики для Apple Music. Apple планує запустити новий автономний додаток, присвячений класичній музиці, і додаток об'єднає інтерфейс користувача Primephonic і класичної музики з Apple Music і функціями Lossless і Spatial Audio. Apple не надала детальної інформації про те, коли програма може вийти, але підготовка явно ведеться.

Виправлення автоматизації

iOS 15.5 усуває помилку, яка може призвести до збою домашньої автоматизації, викликаної людьми, які йдуть або прибувають.

Виправлення безпеки

iOS 15.5 і iPadOS 15.5 також включають більше 25 виправлень безпеки, як зазначено на сайті підтримки безпеки Apple. Жодне з виправлень не використовувалося активно, але його все одно варто оновити зараз.

Є виправлення для WebKit, ядра, Wi-Fi, AppleAVD та багато іншого.

Додати коментар
Ще статті за темою