Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Нова функція в Instagram "Нотатки"

Нова функція в Instagram "Нотатки"

в iCases Blog

Щось схоже на "Twitter".

У Instagram оголосили про запуск нової функції "Нотатки", яка призначена для того, щоб користувачі могли ділитися своїми думками за допомогою тексту та смайликів. Нотатки описуються як короткі повідомлення, які можуть містити до 60 символів, що означає, що вони схожі на твіт, але з меншою кількістю слів.

Нотатками можна поділитися, перейшовши у верхню частину поштової скриньки, обравши передплатників або людей зі списку близьких друзів, а потім написавши та поділившись нотаткою. Нотатки відображатимуться у верхній частині поштової скриньки протягом 24 годин, а відповіді відображатимуться у вигляді DM.

Під час тестування ми дізналися, що людям подобається легкий, простий спосіб поділитися тим, що мають на думці, і розпочати розмови. Від запиту рекомендацій до обміну тим, що вони задумали, нотатки дають людям випадковий та спонтанний спосіб виразити себе та зв'язатися один з одним.

Instagram також скоро впровадить групові профілі, які дозволять кільком користувачам ділитися повідомленнями та історіями через спільний профіль.

Відверті історії також тестуються, а Instagram прагне додати функціональність, схожу на BeReal. Відверті історії видно лише тим, хто також ділиться своїми відвертими, і вони призначені для того, щоб "поділитися тим, що ви робите зараз". Instagram надсилатиме щоденні повідомлення для публікації відвертого, якщо тільки налаштування не відключено.

Додати коментар
Ще статті за темою