Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Apple може представити 15,5-дюймовий MacBook Air навесні 2023 року

Apple може представити 15,5-дюймовий MacBook Air навесні 2023 року

в iCases Blog

Повідомив аналітик Display Supply Chain Consultants Росс Янг.

Apple розробляє 15,5-дюймовий MacBook Air, який може бути запущений навесні 2023, за словами аналітика дисплея Росса Янга. У твіттері, спільному із суперпослідовниками, Янг сказав, що виробництво панелей, призначених для MacBook Air, розпочнеться у першому кварталі 2023 року.

15,5-дюймовий MacBook Air матиме розмір між 14- та 16-дюймовими моделями MacBook Pro, і це буде найбільший MacBook Air на сьогоднішній день. Поточна модель вимірюється 13,6 дюймах. Хоча Янг тепер говорить, що дисплей буде 15,5 дюймів, він раніше казав, що він буде близько 15,2 дюйми.

Очікується, що 15-дюймовий MacBook Air від Apple матиме той самий загальний дизайн, що й 13-дюймовий MacBook Air, який був випущений у 2022 році з плоскими краями, великим трекпадом Force Touch, клавіатурою з функціональними клавішами та багатьма іншими. Він також, ймовірно, буде включати зарядний порт MagSafe, оновлену акустичну систему і камеру 1080p.

Що стосується чіпів, MacBook Air з великим екраном може бути доступний з варіантами чіпів M2 і M2 Pro, і в порівнянні з моделями MacBook Pro очікується, що він не буде оснащений таким же міні-світлодіодним дисплеєм або технологією ProMotion.

Додати коментар
Ще статті за темою