Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Новий 15-дюймовий MacBook Air отримає процесор M2

Новий 15-дюймовий MacBook Air отримає процесор M2

в iCases Blog

Вийде цього року.

З чуток, 15-дюймовий MacBook Air від Apple буде оснащений чипом M2, згідно з тайванським виданням ланцюжка поставок DigiTimes. У звіті стверджується, що ноутбук буде випущений у другому кварталі 2023 року, який триватиме з квітня по червень.

Галузеві джерела повідомили, що 15-дюймовий MacBook Air розпочав масове виробництво після Місячного Нового року і, як очікується, буде випущено в другому кварталі, - йдеться у звіті.

Apple вже оновила 13-дюймовий MacBook Air із чипом M2 у липні 2022 року. Чип виготовлений на основі 5-нанометрового процесу другого покоління TSMC і розглядається деякими галузевими спостерігачами як запізнілий проміжок доти, доки не буде готовий 3-нанометровий чип M3. TSMC почала масове виробництво 3-нанометрових чипів у грудні.

Аналітик Apple Мін-Чі Куо торік заявив, що новий 15-дюймовий MacBook із чипами M2 і M2 Pro буде випущено в другому кварталі 2023 року або пізніше. Куо сказав, що цей MacBook може не мати бренду Air.

Джерела звіту вважають, що Apple може знову оновити MacBook Air за допомогою чіпа M3 у другій половині 2023 року. Для Apple було б незвично оновлювати MacBook Air двічі за такий короткий проміжок часу, але це, безумовно, можливо. Джерела повідомили, що спочатку очікувалося, що останні 14-дюймові та 16-дюймові моделі MacBook Pro будуть оснащені 3-нанометровими чипами, але M2 Pro і M2 Max в кінцевому підсумку все ще є 5-нанометровими чипами.

Ця інформація з'явилася всього через день після того, як аналітик індустрії дисплеїв Росс Янг сказав, що ланцюжок поставок Apple почав виробництво панелей для 15-дюймового MacBook Air цього місяця. Янг підрахував, що новий MacBook Air буде запущений на початку квітня, який буде на початку другого кварталу, про який повідомлялося сьогодні.

Новий 15-дюймовий розмір дисплея буде найбільшим в історії MacBook Air. Ноутбук пропонувався в 11-дюймових і 13-дюймових розмірах протягом багатьох років.

Додати коментар
Ще статті за темою