Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Новий Fitbit Charge 6 буде виглядати як Charge 5

Новий Fitbit Charge 6 буде виглядати як Charge 5

в iCases Blog

Новий Fitbit Charge 6 буде виглядати як Charge 5

Так як Fitbit вже анонсувала свою осінню лінійку, поява нового фітнес-трекера має досить дивний вигляд. Однак компанія, що належить Google, вже працює над Charge 6, і наступний трекер Fitbit виглядає ідентично попередньому поколінню.

Незадовго до анонсу Sense 2 і Versa 4 ми повідомляли, що Google Wallet з'явиться в наступному розумному годиннику Fitbit. В рамках цього ми також знайшли докази того, що Google тестував Wallet із пристроєм Charge 6.

Коли Fitbit оголосив про своє тріо нових пристроїв, FB423 прибув FCC. Схвалення регулюючих органів значною мірою передбачає, що це буде продукт, який з'явиться на полицях магазинів. Маючи тільки Bluetooth і NFC, подібність до Charge 5 очевидна, оскільки тільки ця лінійка коли-небудь пропонувала платежі на зап'ястя.

Джерела стверджують, що Fitbit Charge 6 практично ідентичний Charge 5, переважно вигнутим скляно-алюмінієвим корпусом і блискучими смужками по обидва боки для зчитування ЕКГ; Charge 3 і 4 зберегли той же дизайн протягом двох поколінь з багаторазовими ремінцями. Так що це не дуже дивно.

Charge 5 був анонсований у серпні 2021 року, тому питання тепер у тому, які функції мають бути оновлені: серія Charge нещодавно позиціонувалася, як мерія, що пропонує найпередовіші функції смарт-годинника Fitbit у меншому форм-факторі. Fitbit може включити в Sense 2 "новий датчик реакції організму", який вимірює "безперервну електричну активність шкіри (cEDA) для правильного керування стресом протягом дня". Також було б непогано, якби Charge 6 був включений альтиметр для відстеження висоти і поверхів, а покращений GPS був би ідеальним рішенням. Одне, що нас цікавить щодо Charge 6, це коли він буде запущений. Малоймовірно, що його буде представлено цього року, тому він пропустить майбутній святковий сезон. Найлогічніше було б представити його на початку наступного року, можливо, на виставці CES. Однак той факт, що він вже пройшов перевірку FCC, означає, що на підході нова модель, яка може скоротити продаж Charge 5 напередодні напруженого сезону покупок.

Додати коментар
Ще статті за темою