Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Новий iMac вийде не раніше кінця 2023 року

Новий iMac вийде не раніше кінця 2023 року

в iCases Blog

За словами Марка Гурмана з Bloomberg.

За словами Марка Гурмана з Bloomberg, Apple не планує випускати новий 24-дюймовий iMac не раніше кінця 2023 року. У своєму сьогоднішньому інформаційному бюлетені він підтвердив свої очікування, що Apple пропустить оновлення iMac з чіпом M2 і замість цього чекає випуску моделі з чіпом M3, яка ще не анонсована.

Я не бачив нічого, що вказувало б на те, що буде новий iMac до покоління чіпів M3, яке не з'явиться до кінця цього року, не раніше або наступного року", - написав Гурман. "Так що, якщо ви хочете дотримуватися iMac, вам просто доведеться сидіти склавши руки.

Очікується, що чип Apple M3 буде виготовлено на основі новітньої 3-нанометрової технології TSMC, що забезпечить додаткове поліпшення продуктивності та енергоефективності. Очікується, що чип M3 також використовуватимуть у новому MacBook Air, який, за чутками, запустять до другої половини 2023 року, і, можливо, у майбутніх версіях 13-дюймового MacBook Pro і Mac mini. Для порівняння, чип M2 побудований на 5-нанометровому процесі другого покоління TSMC.

Востаннє Apple оновлювала iMac у квітні 2021 року чипом M1 і новим ультратонким дизайном, доступним у семи кольорах, включно із зеленим, жовтим, помаранчевим, рожевим, фіолетовим, синім і сріблястим. Наразі це єдиний доступний новий iMac, оскільки 27-дюймовий iMac і iMac Pro на базі Intel були припинені протягом останніх двох років. Гурман раніше стверджував, що більший iMac може повернутися, але він не поділився жодною новою інформацією про цю можливість.

Додати коментар
Ще статті за темою