Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

 Новий OLED iPad Pro буде коштувати стільки ж, скільки MacBook Pro

Новий OLED iPad Pro буде коштувати стільки ж, скільки MacBook Pro

в iCases Blog

 Новий OLED iPad Pro буде коштувати стільки ж, скільки MacBook Pro

iPad Pro 2024 року. У новому звіті про низку нового постачання стверджується, що моделі iPad Pro 2024 року з OLED-екраном Apple будуть коштувати на 80% дорожче, ніж поточні випуски.
Після лютневого звіту про те, що майбутній iPad Pro з OLED-дисплеєм буде дорожчим, The Elec тепер говорить, що є джерела, які підтвердили ці заяви.

Зокрема, повідомляється, що 11-дюймовий iPad Pro з OLED-дисплеєм на 80% дорожчий за потокове покоління. Стверджується, що вартість цієї моделі стартує від 1500 доларів.

12,9-дюймова версія, яку Elec постійно називає 13-дюймовою моделлю, вважається на 60% дорожчою. Він стартуватиме від 1800 доларів.

За даними The Elec, джерела у галузі розділилися у своїй реакції на потенційні ціни. Видання резюмує людей, які прихильники ціни, говорячи, що це «розумне підвищення, навіть враховуючи, що це продукт Apple із лояльними клієнтами».

Однак є джерела, які виступають проти цього кроку, коротко говорять, що «iPad не такий лояльний, як iPhone, і має багато замін [альтернатив], тому буде важко підтримувати продаж існуючої лінійки iPad Pro на рівні 1500 доларів США з ціною до 1800 доларів».

Повідомляється, що Apple обговорює ціни з виробниками LG Display та Samsung Display. Однак ніхто не прокоментував повідомлення.

Elec має погану репутацію щодо прогнозування планів Apple, але набагато сильнішу для своїх галузевих джерел. У цьому випадку також ймовірно, що твердження про підвищення ціни є правильним, оскільки Apple хоче дві кулі OLED на iPad Pro, а не одну.

Якщо це правильно, OLED-моделі iPad Pro коштуватимуть дорожче, ніж деякі версії MacBook. Крім того, Apple також розглядає OLED-екрани для MacBook Pro у 2026 році.

Додати коментар
Ще статті за темою