Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Першу партію ігор з Apple Arcade видалено

Першу партію ігор з Apple Arcade видалено

в iCases Blog

У міру закінчення контрактів із розробниками.

Apple видалила 15 ігор з Apple Arcade, лише через два тижні після того, як перерахувала першу партію ігор, які мають залишити службу передплати.

18 липня Apple додала розділ Arcade в App Store під назвою «Скоро покинути аркади» і перерахувала ігри, які будуть видалені, але не вказали, коли саме.

Цей розділ App Store тепер видалений, і назви, які були включені до першої партії, більше не відображаються у випадковому пошуку в магазині. Ігри, які вийшли з Apple Arcade, включають Spelldrifter, Projection: First Light, Lifeslide, EarthNight, Cardpocalypse, Dead End Job та багато іншого.

Apple заявляє в документі підтримки, що користувачі, які завантажили гру до її видалення з Apple Arcade, можуть продовжувати грати в гру "не менше двох тижнів після", припускаючи, що в ігри гратимуть принаймні до 16 серпня і, можливо, після цього.

Після цього користувачі, які запускають гру Apple Arcade, яку більше не можна грати, отримають повідомлення "Більше не доступно".

Apple заявляє, що після видалення гри з Apple Arcade розробник може зробити свою гру доступною в App Store для всіх користувачів, хоча гра може відрізнятись від версії, яку пропонує Apple Arcade.

Якщо розробник вирішить дозволити користувачам завантажувати збережений прогрес у версії гри в App Store, користувачі можуть продовжити грати з місця, де вони зупинилися у версії Apple Arcade. В іншому випадку користувачі повинні розпочати гру заново.

Джерело повідомило MacRumors, що при першому запуску Apple Arcade Apple підписала трирічні контракти з низкою розробників, і деякі з цих контрактів, мабуть, наближаються до закінчення і не продовжуються, тому ігри були вилучені.

Додати коментар
Ще статті за темою