Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Ціна iPhone 14 стартуватиме з 799 доларів

Ціна iPhone 14 стартуватиме з 799 доларів

в iCases Blog

Так само, як і iPhone 13.

Згідно з новими чутками зі Східної Азії, майбутня базова модель iPhone 14 від Apple почнеться від 799 доларів США, що й та сама початкова ціна, що й торішній 6,1-дюймовий iPhone 13.

Згідно з повідомленням "yeux1122" у корейському блозі Naver, Apple не підвищуватиме ціну свого майбутнього флагманського пристрою початкового рівня, щоб збільшити продажі та компенсувати зниження попиту на тлі уповільнення світового ринку смартфонів.

Рішення про заморожування цін на 6,1-дюймовий iPhone 14 цього року, як стверджується, було прийнято "на вищому виконавчому рівні", незважаючи на те, що компанія зіткнулася зі збільшенням виробничих витрат і безладами в ланцюжку поставок.

Говорять, що джерелом чуток є неназвана "велика фінансова установа США" з послужним списком точності, твердження, яке MacRumors не може самостійно перевірити.

Якщо Apple запустить iPhone 14 за тією самою ціною початкового рівня, що й торішній iPhone 13, це буде другий рік поспіль, коли ціна базової флагманської 6,1-дюймової моделі iPhone від Apple залишиться незмінною. Базовий iPhone 12 був запущений у 2020 році з тією ж ціною 799 доларів.

Велика різниця цього року, звичайно, полягає в тому, що розміри iPhone змінюються і 5,4-дюймовий iPhone 14 mini не буде. iPhone 13 mini був найдоступнішим флагманським варіантом у 2021 році, починаючи з 699 доларів, але виявився непопулярним серед клієнтів, тому Apple фокусується на великих розмірах iPhone для своїх флагманських пристроїв у 2022 році.

Майбутня лінійка iPhone від Apple включатиме 6,1-дюймовий iPhone 14, 6,1-дюймовий iPhone 14 Pro, 6,7-дюймовий iPhone 14 Max і 6,7-дюймовий iPhone 14 Pro Max. Примітно, що моделі, які не є Pro, як очікується, не матимуть будь-яких істотних змін у дизайні, і, за чутками, вони, ймовірно, продовжуватимуть використовувати той самий чіп A15, який був представлений у серії iPhone 13.

Це контрастує з моделями iPhone 14 Pro, які, як очікується, будуть харчуватися від швидшого чіпа A16. Вони також, ймовірно, покінчать з виїмкою дисплея, який є основним продуктом флагманських iPhone Apple з iPhone X 2017 року. Натомість iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max, як кажуть, мають деяку комбінацію кругового вирізу для фронтальної камери в парі з вирізом у формі таблетки для розміщення ключових компонентів Face ID.

Обліковий запис Naver, з якого приходять сьогоднішні чутки, був джерелом певної точної інформації в минулому, включаючи деякі подробиці про iPad mini 6 до його запуску.

Однак у тому ж обліковому записі було помилково зазначено, що Apple випустить "iPad mini Pro" у другій половині 2021 року, чого не сталося, тому ми приймаємо цей останній слух із дрібкою солі, поки інші джерела не зможуть його підтвердити.

Додати коментар
Ще статті за темою