Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Користувачі iCloud на Windows скаржаться на фото та відео від незнайомців

Користувачі iCloud на Windows скаржаться на фото та відео від незнайомців

в iCases Blog

Які з'являються у їхній бібліотеці.

Програмне забезпечення Apple iCloud для Windows, схоже, має серйозні проблеми для деяких користувачів, зі скаргами на форумах MacRumors про пошкоджені відео та зображення від незнайомців, що з'являються у фотобібліотеках.

Є кілька скарг від клієнтів, які стикаються з ускладненнями з моделями iPhone 13 Pro та iPhone 14 Pro. Відео, записані на iPhone і синхронізовані з iCloud для Windows, стають чорними з лініями сканування, що робить відео непридатними для перегляду.

Що ще більш тривожно, деякі користувачі бачать дивні фотографії та відео, які їм не належать, з'являються у їхніх бібліотеках, коли вони намагаються переглянути ці пошкоджені відео. Читач MacRumors sleeping_ghost пояснює:

iCloud для Windows псує відео, записані з iPhone 14 pro max, у результаті виходять чорні відео з лініями сканування. В окремих випадках він вставляє кадри у відео з невідомих джерел, можливо, з інших облікових записів iCloud. Мені показали фотографії чужих сімей, яких ніколи не бачив у своєму житті, футбольні матчі та інші випадкові фотографії. Очевидно, що це надзвичайно турбує і не зовсім змушує мене почуватися в безпеці з iCloud.

Незрозуміло, чи фотографії є ​​зображеннями інших користувачів iCloud, але це здається можливим. З теми користувачі бачили випадкові сім'ї, дітей, футбольні матчі та інший фотоконтент.

Видалення програми iCloud для Windows, схоже, не вирішує проблему, так як це може бути на стороні сервера, і кілька людей повідомили про це Apple, тому компанія може бути в курсі. Схоже, що Windows 11 і Windows 10 торкаються, і це може впливати лише на пристрої з певними опціями, такими як HDR і HEVC.

Додати коментар
Ще статті за темою