Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Користувачі iOS 16 скаржаться на повільний пошук Spotlight та розряд батареї

Користувачі iOS 16 скаржаться на повільний пошук Spotlight та розряд батареї

в iCases Blog

Найближчим часом помилки виправлять.

Пройшло дев'ять днів з того часу, як Apple випустила iOS 16 для громадськості, внаслідок чого відбулися серйозні зміни в екрані блокування, повідомлення, карти та багато іншого. Протягом кількох днів після випуску деякі користувачі зіткнулися з кількома проблемами на своїх iPhone, починаючи від низької продуктивності системи до розрядки батареї.

В останні кілька днів користувачі iPhone 14 Pro поділилися конкретними помилками, пов'язаними з останніми високопродуктивними iPhone від Apple, включаючи струшування камери, проблеми з активацією iMessage та FaceTime та багато іншого. Однак є й інші проблеми, що впливають на ширшу групу користувачів iOS 16.

Швидко сідає батарея

Після великого оновлення iOS нормально, що ваш iPhone швидше виснажує час автономної роботи при виконанні задач індексації та фонових завдань; однак деякі користувачі у Twitter, форумах MacRumors (1,2) та Reddit (1,2) повідомляють про надмірне розрядження батареї через кілька днів після оновлення.

Вау, iOS 16 – це баггі. Цілком зруйнував час автономної роботи на моєму 13 Pro. Тепер у мене є 14 Pro, і все здавалося добре, у мене був великий час автономної роботи, і тепер у мене жахливий час автономної роботи сьогодні. Як і приблизно 4,5-5 годин SOT. І тепер, з нізвідки, мій телефон почав дуже нагріватися. Що відбувається??? Apple, будь ласка, виправте цей безлад.

 

Інші користувачі повідомляють про покращення часу автономної роботи порівняно з iOS 15, тому загальний досвід є досить неоднозначним. Apple нещодавно визнала, що включення тактильного зворотного зв'язку для клавіатури в iOS 16 може вичерпати час автономної роботи, тому користувачі, які зазнають розряджання батареї, можуть спробувати відключити його, якщо вони увімкнені.

Повільний пошук

Помітнішою проблемою, з якою стикаються користувачі iOS 16, є низька продуктивність при пошуку Spotlight. Користувачі повідомляють, що Spotlight іноді займає до 10 секунд для завантаження результатів на iOS 16, а іноді взагалі не завантажується. Користувачі кількох тем форуму Reddit (1,2) та MacRumors (1,2) діляться своїм досвідом:

У мене така ж проблема. До iOS 15.6 пошук був миттєвим, але коли я оновився до iOS 15.6, він став дуже повільним, щось відобразилося під час пошуку, потрібно більше 5 секунд. Я сподівався, що iOS 16 вирішить проблему, але вона така сама повільна. Я навіть стирав телефон і відновив його з резервної копії iCloud, сподіваючись, що він виправить його. Це не так.
Тому Apple, будь ласка, виправте цю проблему в наступному оновленні. Це дуже дратує, і я не хочу втрачати всі налаштування мережі через це.

Я використовую пошук на телефоні, щоб швидко підтягувати програми, які я сховав або перебуваю на відстані кількох екранів. Коли я натискаю вниз і друкую для пошуку, іноді потрібно більше 10 секунд, щоб програми почали з'являтися в пошуку. Раніше вони були майже миттєвими. Наприклад, якщо я почну вводити M-A-P, Apple Maps, Google Maps тощо, в результаті з'являться. Хтось ще помічає це масове уповільнення?

Для цієї конкретної помилки кілька користувачів заявили, що скидання всіх налаштувань значно покращило продуктивність пошуку Spotlight, але офіційне рішення та/або виправлення помилки не було випущено Apple.

Нове оновлення iOS 16 вийде наступного тижня

Apple підтвердила, що їй відомо про деякі проблеми, з якими стикаються користувачі, включаючи струшування камери на останньому iPhone 14 Pro і пообіцяла оновлення iOS 16 наступного тижня. Оновлення, швидше за все, буде iOS 16.0.2, включатиме виправлення проблем з камерою, що дратує запит на копіювання та вставку, а також активацію iMessage та FaceTime. Оновлення також може вирішити інші проблеми, що виникають користувачами, такі як розряд акумулятора і повільний пошук Spotlight.

Додати коментар
Ще статті за темою