Знижка -10% на весь асортимент преміального бренду Nomad Побачити все 🤑

Заряджай всі пристрої одночасно! Знижка -15% на бездротові зарядки CasePro До покупок ⚡️

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

З'явилися рендери Apple Watch Series 10

З'явилися рендери Apple Watch Series 10

в iCases Blog

З великим 2-дюймовим дисплеєм.

За чутками, Apple планує оновити дизайн Apple Watch до 10-річного ювілею пристрою. 91mobiles стверджує, що експерти компанії отримали CAD-рендер "Apple Watch X" або епл вотч серія 10.

Сайт стверджує, що на рендері зображено "велику" модель з 2-дюймовим дисплеєм. Поточні Apple Watch Series9 мають 1,7-дюймовий дисплей, а Apple Watch Ultra – 1,93-дюймовий, що робить їх найбільшими з існуючих Apple Watch.

Однак очікується, що їх розміри становитимуть близько 46 x 39,7 x 11,6 мм, що більше, ніж у Series9, але менше, ніж у Ultra. В іншому Renderer будуть мати дизайн, схожий з Series 9, з цифровою головкою, бічними кнопками і квадратним дисплеєм.

Марк Гурман з Bloomberg заявив, що сильно оновлені Apple Watch X можуть стати ювілейним пристроєм або Apple Watch Series 10, оскільки вони будуть випущені в 2024 або 2025 на честь 10-річчя пристрою, тоді як оригінальні Apple Watch були анонсовані в 2014/9 році та випущені у 2015/4 році.

За словами Гурмана, Apple Watch X матимуть більш тонкий корпус. Журналіст Bloomberg також повідомив, що вони можуть мати магнітну систему кріплення ремінця, хоча на рендері цього не видно.

Аналітик Apple Мінг-Чі Куо нещодавно заявив, що Apple Watch Series 10 будуть тоншими за попередню модель і матимуть більший розмір екрану. За словами Куо, розміри екрану Apple Watch нового покоління збільшаться з 41 мм до 45 мм та з 45 мм до 49 мм, і все це в тонкому корпусі. Для порівняння діаметр корпусу Apple Watch Ultra становить 49 мм.

На даний момент неясно, чи є рендер точним з погляду CAD, але в будь-якому випадку Apple зазвичай випускає нову модель Apple Watch у вересні. За чутками, Apple планує включити функцію моніторингу кров'яного тиску в свою останню лінійку iPhone цього року годинник зможе визначати високий кров'яний тиск, а виявлення апное сну дозволить контролювати кров'яний тиск також з'явиться в моделі Apple Watch 2024.

Додати коментар
Ще статті за темою