Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Samsung запускає нові смартфони Galaxy Z Flip 4 та Galaxy Z Fold 4

Samsung запускає нові смартфони Galaxy Z Flip 4 та Galaxy Z Fold 4

в iCases Blog

Samsung виробляє складні пристрої з 2019 року.

Samsung оголосила про запуск своїх складних смартфонів наступного покоління, включаючи Galaxy Z Flip 4 та Galaxy Z Fold 4. Samsung виробляє складні пристрої з 2019 року, тому ці нові смартфони є чотири роки розробки.

Galaxy Z Flip 4 оснащений 6,7-дюймовим дисплеєм AMOLED 120 Гц і складається вертикально. При закритті є 1,9-дюймовий дисплей AMOLED для відображення часу, повідомлень та іншої короткої інформації. Збоку є датчик відбитків пальців для біометричної аутентифікації, і в порівнянні з моделлю попереднього покоління Z Flip 4 пропонує тонший шарнір, більш прямі краї та глянсову металеву фрею з тупим заднім склом.

Z Flip 4 оснащений подвійною задньою камерою з 12-мегапіксельною ширококутною та надширококутною камерами, а також 10-мегапіксельною фронтальною селфі-камерою. Вбудована функція FlexCam дозволяє знімати відео в режимі гучного зв'язку, групові селфи та багато іншого, коли Z Flip 4 частково складний, а селфі можна робити з екрана обкладинки.

Galaxy Z Fold має 7,6-дюймовий дисплей AMOLED 120 Гц, який відкривається як книга, а при закритті він має 6,2-дюймовий дисплей AMOLED. Існує триоб'єктивна камера, яка включає 50-мегапіксельну ширококутну камеру, 12-мегапіксельну надширококутну камеру і 10-мегапіксельну телефотокамеру, яка підтримує 30-кратний космічний зум, а також 10-мегапіксельну мегапіксельну мегапіксельну камеру. Основна камера оснащена на 23 відсотки яскравішим датчиком і збільшеною обчислювальною потужністю для покращення зображення.

Z Fold 4 - це перший смартфон, що поставляється з AndroidL, версія Android, призначена для роботи на великому екрані. Існує нова панель завдань, яка призначена для спрощення та інтуїтивно зрозумілості багатозадачності, і Samsung співпрацює з Google та Microsoft для створення програм, які краще використовують екранний простір.

Обидва пристрої використовують алюмінієві рами Gorilla Glass Victus_ та Samsung Armor для довговічності. Усередині два смартфони оснащені підключенням 5G та оснащені чіпами Snapdragon 8+ Gen 1, які можуть досягати швидкості до 3,2 ГГц, а також батареями великої ємності, що підтримують швидку зарядку, та Wireless PowerShare для заряджання інших аксесуарів на базі Qi.

Інші функції включають водонепроникність IPX8, підтримку WiFi 6E, до 12 ГБ оперативної пам'яті і 1 ТБ пам'яті, а також підтримку Android 12.

Galaxy Z Flip 4 коштує від 1000 доларів, а Galaxy Z Fold 4 – від 1800 доларів. Попередні замовлення доступні з сьогоднішнього дня, і клієнти, які попередньо замовлять один з нових смартфонів Samsung, отримають безкоштовне оновлення пам'яті, щоб подвоїти простір для зберігання.

Samsung також оголошує про оновлення 230 доларів США Galaxy Buds 2 Pro з Hi-Fi 24bit Audio, меншим дизайном та покращеним активним шумозаглушенням, а також новими пристроями Galaxy Watch 5 та Galaxy Watch 5 Pro.

Смарт-годинник вимірює частоту серцевих скорочень, рівень кисню в крові та рівень стресу, а також підтримує ЕКГ та вимірювання температури, що, за чутками, для Apple Watch Series 8. Також включені склад тіла, відстеження сну та інтеграція розумного будинку. Galaxy Watch 5 та 5 Pro оцінюються від 280 і 450 доларів відповідно.

Додати коментар
Ще статті за темою