Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Sonos анонсувала нові розумні колонки Era 300 і Era 100

Sonos анонсувала нові розумні колонки Era 300 і Era 100

в iCases Blog

Після численних витоків.

Sonos анонсувала нові розумні динаміки Era 300 і Era 100 після численних витоків. На додаток до Bluetooth 5.0 обидва динаміки підтримують AirPlay 2 для бездротового потокового передавання звуку з пристроїв Apple, таких як iPhone, iPad і Apple TV.

Динамік високого класу Era 300 має дизайн пісочного годинника з шістьма цифровими підсилювачами класу D, чотирма високочастотними динаміками, двома низькочастотними динаміками, лінійним входом USB-C і мікрофонними ґратами дальнього поля з формуванням променя й багатоканальним лучезаглушенням. Era 300 - це перший динамік Sonos, здатний передавати багатоканальний об'ємний звук під час використання як задніх динаміків у системі домашнього кінотеатру, і оснащений технологією Trueplay для автоматичної оптимізації еквалайзера.

Нижній Era 100 є наступником динаміка Sonos One і має циліндричний дизайн із трьома цифровими підсилювачами класу D, двома високочастотними динаміками й одним низькочастотним динаміком. Як і Era 300, він має лінійку USB-C, мікрофонну решітку дальнього поля та Trueplay.

Sonos також оголосила, що додасть підтримку функції просторового аудіо Apple Music. Передплатники Apple Music зможуть слухати просторові звукові доріжки на Era 300, а також звукові панелі Arc і другого покоління Beam, починаючи з 28 березня.

Обидва динаміки можуть бути попередньо замовлені зараз і будуть доступні в усьому світі з 28 березня, а ціни в США встановлені на рівні 449 і 249 доларів США відповідно.

Додати коментар
Ще статті за темою