Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Sonos готується до запуску нових колонок "Era"

Sonos готується до запуску нових колонок "Era"

в iCases Blog

Щоб конкурувати з лінійкою HomePod від Apple.

Sonos готується до запуску нових високоякісних інтелектуальних колонок "Era", щоб конкурувати з лінійкою HomePod від Apple. The Verge отримала маркетингові зображення товарів, а також деяку приблизну інформацію про ціни до їхнього випуску наступного місяця.

Era 300, показана на малюнку вище, стане новим флагманським динаміком Sonos, призначеним для освітлення музики в просторовому аудіо. Інші функції включатимуть лінійний доступ USB-C, підтримку Wi-Fi 6, відтворення Bluetooth і підтримку AirPlay 2. Кріс Велч із The Verge каже, що Era 300, як очікується, коштуватиме "на бейсбольному стадіоні в 450 доларів".

Кажуть, що розмір Era 300 розміщений між Sonos One і Sonos Five і містить загалом шість драйверів, які спрямовують звук уперед, вліво, вправо і вгору. Стереопара Era 300s, використовувана або з Arc, або з Beam другого покоління, забезпечуватиме об'ємний звук ззаду, включно зі звуком вгору.

Era 300 може бути пов'язана стереосистемою в якості заднього оточення з дугою і променем Sonos (2-го покоління)

Незважаючи на те, що Era 300 призначена для просторового аудіо, пісні Dolby Atmos у каталозі Apple Music "навряд чи підтримуватимуться наразі", згідно з Welch, що свідчить про те, що Apple і Sonos ще не досягли угоди. "Це завжди може змінитися в найближчі тижні або до того часу, коли Era 300 потрапить на полиці", - додає він.

Era 100, показана нижче, має більш округлу форму і не поставляється з драйверами з висхідним випалюванням, так як вона не призначена для просторового звуку, як інший продукт. Велч називає новий динамік "розвиненим Sonos One з (в ідеалі) кращою продуктивністю", завдяки додаванню другого твітера для істинного стереозвуку і збільшеного середнього сабвуфера для більшої кількості басів.

Як і інший новий динамік, Era 100 оснащений потоковою передачею Wi-Fi, AirPlay 2, Bluetooth і USB-C. Очікується, що Era 100 коштуватиме близько 250 доларів і, ймовірно, замінить Sonos One, який наразі продається за 219 доларів.

Очікується, що обидва динаміки включатимуть голосових помічників Sonos і Amazon Alexa, але підтримка Google Assistant може бути відсутня. Велч каже, що Sonos окремо продасть лінійний адаптер для аудіо USB-C і "комбінований адаптер" для підключення через Ethernet, оскільки на жодному з динаміків немає вбудованого роз'єму.

Sonos Era 100 у стереопарі, підключеній до програвального столу через лінію

Повідомляється, що Sonos встановив графік випуску обох динаміків наприкінці березня, який буде доступний у білому та чорному кольорах, в той час як компанія також планує запустити пристрій в абсолютно новій категорії продуктів до кінця року.

Додати коментар
Ще статті за темою