Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Sony показала портативну консоль Sony Project Q для PlayStation 5

Sony показала портативну консоль Sony Project Q для PlayStation 5

в iCases Blog

Додаткову інформацію, включно з цінами і, можливо, офіційною назвою, буде оголошено найближчим часом.

Сьогодні на заході PlayStation Showcase компанія Sony оголосила про існування і швидкий вихід Project Q. Президент і генеральний директор Sony Interactive Entertainment Джим Раян розповів про портативний пристрій, який буде доступний для PlayStation 3 і PlayStation 4.

"Пізніше цього року ми випустимо спеціальний пристрій, який зможе транслювати будь-яку гру на консолі PS5 за допомогою віддаленого відтворення через Wi-Fi", - сказав керівник, коли захід підійшов до кінця. Пристрій, що отримав внутрішню назву "Project Q", буде оснащений 8-дюймовим HD-дисплеєм і всіма кнопками та функціями бездротового контролера DualSense. Ми будемо раді поділитися додатковою інформацією в найближчому майбутньому".

Пристрій дійсно являє собою контролер PlayStation з 8-дюймовим екраном у центрі. Це відрізняє його від традиційних ігрових пристроїв. Швидше, у нього більше спільного з нещодавно анонсованим контролером для смартфонів Backbone One PlayStation Edition. Насправді, було б неправильно класифікувати Project Q як аксесуар/периферійний пристрій PS5.

Пристрій є останнім у серії хмарних ігрових систем (м'яко кажучи, нестабільних) і ознакою впевненості Sony в майбутньому віддалених ігор.

Зображення на екран передається безпосередньо з PlayStation 5 користувача з роздільною здатністю 1080p і частотою 60 кадрів на секунду. Контролер, тим часом, має всі функції DualSense, включно з тактильним зворотним зв'язком і адаптивними тригерами.

Після заходу Раян сказав: "Очевидно, що PS5 надзвичайно популярна і потужна, і спільнота розробників по всьому світу працює разом, щоб довести високу продуктивність PS5 до межі". "Ми вкладаємо значні кошти в майбутнє, створюючи інноваційне, найкраще у своєму класі обладнання, таке як PlayStation VR2 і нещодавно анонсований Project Q. Наша експансія в комп'ютерні ігри, мобільні та живі сервіси також змінює те, як і де люди насолоджуються нашим контентом".

Більш детальна інформація, включно з ціною і, можливо, офіційною назвою, буде оголошена найближчим часом.

Також було анонсовано першу офіційну бездротову гарнітуру для PlayStation. Sony обіцяє звук без втрат і з низькою затримкою, налаштований спеціально для ігор, у стандартній гарнітурі, яка також може підключатися до ПК і смартфонів. У Sony є досвід роботи з навушниками, тому звук має бути абсолютно якісним.

Додати коментар
Ще статті за темою