Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Сотні співробітників Twitter звільнилися після того, як Ілон Маск посилив умови роботи

Сотні співробітників Twitter звільнилися після того, як Ілон Маск посилив умови роботи

в iCases Blog

Маск повідомив, що співробітникам доведеться працювати "довгі години з високою інтенсивністю", а сама компанія буде більше орієнтована на інженерів.

За даними The Verge, сотні співробітників Twitter пішли вчора із компанії, а не вирішили стати частиною "Twitter 2.0" під керівництвом Ілона Маска. Маск раніше цього тижня сказав працівникам, що Twitter буде «надзвичайно хардкорним» у майбутньому, а співробітники, як очікується, працюватимуть довгі години у високій інтенсивності. "Лише виняткова продуктивність буде прохідним балом", - сказав він.

Маск у середу розіслав форму Google і попросив співробітників відповісти "Так" до 17:00. За східним часом у четвер, якщо вони хочуть залишитися у компанії. Сотні людей вирішили цього не робити і попрощалися в Slack та Twitter. Співробітникам, що йдуть, буде вихідна допомога.

Коли він узяв на себе Твіттер, Маск звільнив приблизно половину з 7500 співробітників, які працювали в компанії в той час, і з тих пір він продовжує звільняти співробітників, які критикували його, включаючи давніх інженерів.

Співробітники Twitter, які говорили з The Verge, сказали, що з огляду на кількість людей, які пішли, Twitter може "швидко почати ламатися" і що Twitter "надзвичайно важко відновитися".

Наприкінці співробітників Twitter тимчасово закрив усі офісні будівлі та призупинив доступ до бейджів. За словами Зої Шиффер, Маск та його команда "у насторозі від співробітників збираються саботувати компанію".

В останні години раніше за крайній термін Маск, як повідомляється, спробував переконати співробітників залишитися. Блумберг каже, що ключових співробітників було залучено на зустрічі, і Маск також відмовився від своїх вимог до роботи в офісі. Він сказав, що всі співробітники повинні працювати з офісу 40 годин на тиждень, але сьогодні він сказав, що працювати з дому дозволено зі щомісячними особистими зустрічами та схваленням керівництва.

Наразі перша ініціатива Маска припинена, оскільки Twitter вносить зміни. Минулого тижня Twitter представив більш дорогу версію Twitter Blue за 8 доларів, яка включала значок перевірки, і виявилося, що дебютна широко поширена перевірка призвела до уособлення облікового запису, який вплинув на численні компанії.

Додати коментар
Ще статті за темою