Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

TilTok тестує функцію для пошуку переглянутих відео

TilTok тестує функцію для пошуку переглянутих відео

в iCases Blog

Це значно полегшує пошук відео, які ви недавно переглядали.

TikTok нарешті тестує нову функцію "історія перегляду", де ви знайдете всі відео, які недавно переглядали. На даний момент він доступний тільки в бета-версії програми TikTok, але незабаром він може бути розгорнутий для всіх.

У Твіттері Хеммонд О, який регулярно публікує нововведення у соціальних мережах. Цього тижня опублікував скріншот, який показує, що TikTok тепер тестує нову функцію «історії перегляду», вона з'являється на сторінці «Налаштування та конфіденційність».

Як і функція історії YouTube, всі переглянуті відео буде розміщено у спеціальній вкладці, де користувач зможе легко знайти те, що нещодавно дивився. Особливо це корисно під час скролінгу контенту людей, на яких ви не підписані.

Шанувальники TikTok вже давно закликають до такого оновлення. Фактично, неофіційний метод пошуку втрачених відео, опублікований користувачем TikTok rachforaday, залучив колосальні 5,5 мільйонів переглядів та понад 120 000 акцій.

Поки що функція доступна тільки у вигляді бета-тестування, але сподіваємося, що незабаром і ми зможемо сповна насолоджуватися названим функціоналом.

Додати коментар
Ще статті за темою