Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Twitter для iOS оновлено новою підпискою за 8 доларів США

Twitter для iOS оновлено новою підпискою за 8 доларів США

в iCases Blog

Все ж таки не 20 доларів.

Twitter для iOS був оновлений підтримкою майбутнього оновленого плану підписки Twitter Blue, який дозволить користувачам платити 8 доларів на місяць за перевірку на платформі, з іншими пільгами, такими як менша реклама та пріоритетні відповіді.

Згідно з оновленням App Store, користувачі Twitter у США, Великій Британії, Канаді, Австралії та Новій Зеландії зможуть підписатися на Twitter Blue і автоматично пройти перевірку синьою галочкою, коли план буде запущений.

За словами менеджера з продуктів Twitter, незважаючи на оновлення програми, Twitter Blue ще не запущений, і Twitter проводить тестування в режимі реального часу.

Деякі користувачі можуть бачити зміни у своїй програмі після оновлення, коли Twitter тестує новий план.

Починаючи з 5 листопада, ми додаємо чудові нові функції в Twitter Blue і скоро матимемо більше.

Отримайте Twitter Blue за 7,99 доларів США на місяць, якщо ви зареєструєтеся зараз
- Синя галочка: Влада для людей: Ваш обліковий запис отримає синю галочку, як і знаменитості, компанії та політики, за якими ви вже підписані.

Скоро буде...
- Половина реклами і набагато кращі: оскільки ви підтримуєте Twitter у боротьбі з ботами, ми винагородимо вас половиною реклами і зробимо їх удвічі релевантнішими.
- Публікуйте довші відео: Ви, нарешті, зможете публікувати довші відео у Twitter.
- Пріоритетний рейтинг якісного контенту: Ваш контент отримає пріоритетний рейтинг у відповідях, згадках та пошуку. Це допомагає знизити видимість шахраїв, спаму та ботів.
Доступність: Twitter Blue в даний час доступний на iOS в США, Канаді, Австралії, Новій Зеландії та Великій Британії.

Про новий сервіс передплати широко повідомлялося останні кілька тижнів, і новий власник Twitter, генеральний директор Tesla Ілон Маск, пообіцяв, що він скоротить спам на платформі. Звіти передбачають, що кнопка редагування, яка раніше пропонувалася лише платним передплатникам Twitter Blue, буде доступна всім користувачам Twitter у майбутньому.

Додати коментар
Ще статті за темою