Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

В Apple Music з'явився плейлист "Replay 2023" з вашими будь-якими треками у 2023 році

В Apple Music з'явився плейлист "Replay 2023" з вашими будь-якими треками у 2023 році

в iCases Blog

"Replay 2023" оновлюватиметься щонеділі.

Передплатники Apple Music тепер можуть слухати свій плейлист "Replay 2023". Як і в попередні роки, цей плейлист оцінює всю музику, яку ви слухали в Apple Music, від 1 до 100, оновлюючись щотижня, щоб ви могли відстежувати свої найпопулярніші пісні року в міру просування 2023 року.

"Replay 2023" буде оновлюватися щонеділі з найновішим замовленням вашої улюбленої музики в Apple Music. До моменту, коли настане грудень, загальний список зі 100 улюблених пісень в Apple Music буде збережено в плейлисті.

Після того, як ви прослухали достатньо музики для створення плейлиста, ви знайдете її в нижній частині вкладки "Прослухати зараз" в Apple Music на iOS, iPadOS і macOS. Існує також більш детальна версія функції відстеження даних в Apple Music для Інтернету, включно з більшістю потокових виконавців та альбомів, а також статистикою для докладних переглядів і годин прослуховування.

Apple робить свої щорічні плейлисти Replay доступними з 2019 року. Spotify Wrapped домінує в цій галузі музичного потокового бізнесу вже кілька років, в основному завдяки своїй легкодоступній інфографіці, яка вийшла на початку грудня. На додаток до плейлистів Replay, торік Apple представила функцію "Highlight Reel" з додатковою статистикою про історію прослуховування кожного користувача наприкінці року.

Перейдіть у додаток Apple Music або Apple Music в Інтернеті, щоб додати плейлист Replay 2023 у свою бібліотеку. Якщо ви ще не слухали достатньо музики у 2023 році, плейлист може не відображатися у вашому застосунку Apple Music. Щойно ви прослухаєте більше музики, ви побачите, що ваш плейлист Replay 2023 відображається як зазвичай на вкладці Listen Now.

Додати коментар
Ще статті за темою