Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

В iOS 18 не буде чат-бота від Apple

В iOS 18 не буде чат-бота від Apple

в iCases Blog

Марк Гурман із Bloomberg повідомив.

Компанія Apple не планує випускати власний чатбот із генеративним штучним інтелектом у наступному великому оновленні програмного забезпечення, включно з iOS 18 для iPhone. Замість цього вона підтвердила, що Apple веде переговори з такими компаніями, як Google, OpenAI і Baidu, про потенційне партнерство в галузі генеративного ШІ.

За останніми даними, Apple розглядає можливість ліцензування наявних чат-ботів, таких як Gemini від Google і ChatGPT від OpenAI, але поки Apple не виключає, що в iOS 18 з'явиться свій власний чат-бот.

Гарман також очікує, що ШІ займе центральне місце на щойно анонсованій конференції розробників WWDC 2024. Він підтвердив, що Apple планує запустити нові функції ШІ, які "допоможуть користувачам у їхньому повсякденному житті", але не повідомив конкретних деталей. Раніше він повідомляв, що генеративний ШІ поліпшить здатність Siri відповідати на складніші запитання і дасть змогу застосунку "Повідомлення" автоматично завершувати речення. Очікується, що генеративний ШІ з'явиться і в інших додатках, таких як Apple Music, Shortcuts, Pages, Numbers і Keynote.

Apple вже обіцяла розповісти про генеративний ШІ пізніше цього року і натякнула на це сьогодні. WWDC 2024 пройде з 10 по 14 червня, і спочатку відеозаписи сесій будуть доступні на YouTube.

Перша бета-версія iOS 18 має стати доступною для розробників після виступу на WWDC, а вихід оновлення для всіх користувачів очікується у вересні.

Додати коментар
Ще статті за темою