Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

В iPhone 15 Pro будуть дуже тонкі рамки екрана, а скло закруглять як в Apple Watch

В iPhone 15 Pro будуть дуже тонкі рамки екрана, а скло закруглять як в Apple Watch

в iCases Blog

Поділився інсайдер ShrimpApplePro.

Моделі iPhone 15 Pro матимуть більш тонкі вигнуті рамки порівняно з моделями iPhone 14 Pro, що потенційно призведе до зовнішнього вигляду Apple Watch, згідно з інформацією, зі слів інсайдера "ShrimpApplePro".

ShrimpApplePro уточнила, що моделі iPhone наступного покоління "Pro", як і раніше, матимуть плоскі дисплеї, оскільки тільки рамки мають бути вигнуті. Згідно з джерелом, яке виступає з витоком, це поєднання більш тонких лицьової панелі і вигнутих країв може привести до зовнішнього вигляду Apple Watch Series 7 і Series 8.

Зігнуте переднє скло, імовірно, також буде присутнім на дизайні iPhone 15 і iPhone 15 Plus, але ці пристрої не матимуть тонших лицьових панелей у порівнянні з їхніми попередниками iPhone 14. ShrimpApplePro додав, що лінійка iPhone 15 матиме ті самі розміри дисплея, що й минулорічна лінійка iPhone 14.

Минулого року витік був одним із перших, хто сказав, що моделі iPhone 15 Pro матимуть атитанієву раму з вигнутими задніми краями. ShrimpApplePro розробила хороший послужний список для розкриття точної інформації про плани Apple, тому до їхніх заяв варто ставитися серйозно.

Додати коментар
Ще статті за темою