-10% на вcі позиції бренду Spigen до 31 травня До каталогу 🤑

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

В iPhone 16 Pro буде корпус із поліпшеним видом титану

В iPhone 16 Pro буде корпус із поліпшеним видом титану

в iCases Blog

Титан буде не матовим, а глянцевим.

Майбутні моделі iPhone 16 Pro від Apple матимуть поліпшене титанове оздоблення і процес фарбування, стверджує новий слух з Південної Кореї.

Згідно з повідомленням у блозі агрегатора новин Naver "yeux1122", новий процес зробить iPhone 16 Pro і iPhone 16 Pro Max більш полірованими, ніж моделі iPhone 15 Pro з матовою обробкою.

Вдосконалений процес виробництва нібито призведе до блискучого зовнішнього вигляду, близького до сильно відполірованого матеріалу з нержавіючої сталі, який використовували в попередніх моделях iPhone Pro. Однак нове титанове покриття буде більш стійким до подряпин, ніж нержавіюча сталь.

Матове покриття iPhone 15 Pro має значно меншу відбивну здатність, ніж попередні моделі iPhone Pro. Відбитки пальців будуть менш помітні, а подряпини - менш помітні. Крім зовнішнього вигляду, Apple також зробила пристрої iPhone 15 Pro легшими завдяки використанню титанової рамки. iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max приблизно на 9 відсотків легші, ніж iPhone 14 Pro і iPhone 14 Pro Max.

Крім того, Apple стверджує, що титанова рамка і алюмінієва підконструкція забезпечують краще тепловідведення, ніж у моделей Pro попереднього покоління з рамками з нержавіючої сталі.

Раніше цього тижня з'явилися чутки, що моделі iPhone 16 Pro будуть доступні в нових титанових кольорах "Space Black" і "Rose"." Rose" - це золотий відтінок, а "Space Black" може замінити чорний титановий варіант. Очікується, що Apple випустить серію iPhone 16 восени.

Додати коментар
Ще статті за темою