Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

У мережу проникли фотографії Google Pixel Fold до запуску

У мережу проникли фотографії Google Pixel Fold до запуску

в iCases Blog

Який має бути у травні 2023 року.

Нові рендери та деталі дизайну для, за чутками, Google Pixel Fold з'явилися в Інтернеті, включаючи розміри дисплея та габаритні розміри, а також очікувану дату весняного запуску.

Згідно з встановленим витоком OnLeaks (через Howtoisolve), попередні чутки були вірні, стверджуючи, що Google Pixel Fold прийме форм-фактор, аналогічний Oppo Find N. Складаний дисплей Google оснащений 5,79-дюймовим зовнішнім дисплеєм з вирізом камери з центральним отвором, 69-дюймовим внутрішнім екраном та вирізуванням селфі-камери з правим вирівнюванням, вбудованим у трохи товщу рамку. Кажуть, що OLED-панелі Samsung оснащені ультратонкою скляною кришкою (UTG), що також поставляється Samsung.

Кажуть, що розміри дисплея розміщені в корпусі із закругленим краєм розміром приблизно 158,7 x 139,7 x 5,7 мм при розгортанні, що робить його трохи ширшим, ніж Oppo Find N, і приблизно такої ж висоти, але з трохи громіздкішим ударом камери завтовшки 8,3 мм.

На задній стороні екрана, що нагадує останній телефон Pixel від Google, знаходиться потрійна смуга зі спалахом та мікрофоном, тоді як лоток SIM-карти розташований на нижньому краю зовнішнього екрана. Порт USB-C знаходиться прямо навпаки у складеному вигляді. Кнопки регулювання гучності розташовані на правому краю поруч із кнопкою живлення, оснащеною сканером відбитків пальців.

Попередні чутки припускали, що Pixel Fold працюватиме на чіп-процесорі Google Tensor G2 і поставляється з не менш ніж 12 ГБ оперативної пам'яті. Імовірність того, що він працюватиме під керуванням Android 13. Очікується, що стартова ціна складе 1799 доларів США, а варіанти чорного та сріблястого кольору будуть доступні при запуску пристрою у травні 2023 року.

Складаний Google вже давно. Документи, що просочилися в 2020 році, припускали, що Google планує випустити доладний смартфон наприкінці 2021 року, але цього не сталося. Google навіть не згадав складні пристрої на своїй нещодавній конференції розробників вводу-виводу, залишивши деяких шанувальників Pixel ставити питання, чи був пристрій консервований.

У 2019 році, коли Google повідомив, що розробляє технологію, яку можна використовувати у складному вигляді, він визнав на тому ж диханні, що ще не бачив "чіткого сценарію використання". Тим не менш, добре пов'язаний аналітик Display Supply Chain Consultants (DSCC) Росс Янг сказав, що поява інновацій у програмному забезпеченні або нового чіпсету, який Google хоче увімкнути, ймовірно, стримує пристрій.

Тим часом, пристрої Samsung Galaxy Z Fold і Flip вийшли на ринок, що зароджується, і Google знаходиться в режимі наздоганяння. Де це залишає Apple, неясно. За чутками, доладний iPhone компанії навряд чи буде запущений до 2025 року або пізніше, за словами аналітика Apple Мін-Чі Куо. Першим складним пристроєм Apple може бути гібридний iPhone та iPad або просто складаний iPad.

Якщо або коли прийде його доладний, довга гра Apple дозволила йому дивитися і вчитися. Ранні складні пристрої мали довгий список проблем з якістю та довговічністю екрану, що, можливо, пояснює, чому Apple ще не випустила власний складний пристрій.

Додати коментар
Ще статті за темою