Новинка в iCases! Аксесуари для якісної та зручної зйомки контенту 📸 До каталогу 

Безкоштовна доставка Новою Поштою при замовленні аксесуарів на суму від 999 грн 🤑

Віцепрезидент Apple натякнуна "нові способи зв'язку з Apple"

Віцепрезидент Apple натякнуна "нові способи зв'язку з Apple"

в iCases Blog

Презентація Apple VR/AR скоро!

В інтерв'ю віце-президент Apple натякнув на "нові способи зв'язку з Apple". Хоча ця заява навмисно розпливчаста, багато технологічних ентузіастів припустили, що це може бути посиланням на майбутню гарнітуру доповненої реальності (AR).

AR вже багато років є популярним словом у технологічній індустрії, але досі жодна компанія не змогла створити по-справжньому переконливий досвід використання AR. Чутки про те, що Apple працює над AR-гарнітурою, ходять уже деякий час, і якщо це натяк, то, можливо, ми нарешті побачимо її на WWDC.

AR-гарнітура від Apple стала б революційним кроком для багатьох галузей. Уявіть, що ви зможете уявити собі новий продукт у себе вдома, перш ніж купити його, або дізнатися про історичні події, побачивши їх перед собою. Можливості безмежні.

Звичайно, AR-гарнітура від Apple також вплине на те, як ми спілкуємося з технологіями. З гарнітурою, здатною накладати цифрову інформацію на реальний світ, ми зможемо взаємодіяти з нашими пристроями абсолютно новими способами. Неважко уявити собі майбутнє, в якому набір тексту на клавіатурі здасться архаїчним, коли ви зможете просто говорити і жестами керувати віртуальним інтерфейсом.

Додати коментар
Ще статті за темою