Власники Apple Watch скаржаться на помилкові натискання

Власники Apple Watch скаржаться на помилкові натискання

в iCases Blog

Apple вивчає проблему.

Помилки дотику, відомі з Apple Watch Series 9 і Apple Watch Ultra 2, також зачіпають Apple Watch Series 7, Series 8 і Ultra 1. У примітці, наданій авторизованим сервісним центрам Apple, йдеться про те, що годинники не підлягають заміні.

Сервісним центрам рекомендовано не замінювати годинник через проблему "примарного" дотику, а замість цього проінструктувати клієнтів про необхідність усунення проблеми за допомогою примусового скидання налаштувань. Примусове скидання можна виконати, натиснувши й утримуючи одночасно бічну кнопку та цифрову головку протягом 10 секунд. Сервісних фахівців також попросили переконатися, що на порушених Apple Watch встановлено останню версію watchOS.

У лютому Apple почала розслідування проблеми із сенсорною чутливістю, що зачіпає деякі моделі Apple Watch. Тоді помилку було виявлено в годинниках Series 9 і Ultra 2. Власники Apple Watch стикалися з проблемою "помилкових" або "примарних" дотиків до дисплея, через що екран стрибав "нерівномірно" або виявляв несподівану поведінку без участі користувача.

Виправлення проблеми з "примарними" дотиками було додано в watchOS 10.4, тож, імовірно, ця версія програмного забезпечення усуне проблему для всіх порушених моделей. Якщо ж ні, то застережливе формулювання Apple передбачає, що нові виправлення будуть випущені в найближчому майбутньому.

Додати коментар
Ще статті за темою